BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.448,95
HABER /  DÜNYA

BURSASPOR’DA KALAN MAÇLAR BAŞKAN YAZICI İÇİN

Bursaspor’un Faslı oyuncusu Michael Basser, başkan İbrahim Yazıcı’nın vefatının herkes için zor olduğunu belirterek, “Bundan sonraki maçları...

Abone ol

Bursaspor’un Faslı oyuncusu Michael Basser, başkan İbrahim Yazıcı’nın vefatının herkes için zor olduğunu belirterek, “Bundan sonraki maçları başkanımız için kazanmak istiyoruz” dedi.
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatı, yeşil-beyazlı futbolcuları da yasa boğdu. Yazıcı’nın vefatı ile ilgili açıklamada bulunan sol bek oyuncusu Basser, “Camia olarak çok üzgünüz. Herkes için zor bir durum. Şimdi tek yapmamız gereken, herkesin kafasını kaldırması. Bundan sonraki maçları başkanımız için kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

”BİZİM İÇİN BABA GİBİYDİ”
Yeşil-beyazlı futbolcu Hakan Aslantaş ise, “Çok üzgünüz. Bizim için baba gibiydi. Oyuncularla hep iyi bir diyaloğu vardı. Nur içinde yatsın. Çok dua ettik. Dua etmeye devam edelim. Sezonu iyi geçirerek ona ne kadar iyi bir hediye vereceğimizi hepimiz biliyoruz” şeklinde konuştu.

RESMİ SİTEDE TAZİYE DEFTERİ
Öte yandan Bursaspor Kulübü Resmi İnternet Sitesi’nden de merhum başkan İbrahim Yazıcı için taziye defteri açıldı. ‘Büyük başkan seni unutmayacağız’ yazılı taziye defterine birçok taraftar da duygularını belirtti.