BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bursaspor’da Avrupa sevinci yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig’i 55 puan ile 4. sırada tamamlayan Bursaspor’da, yeşil-beyazlı futbolcular, üst üste 4. kez Avrupa Kupaları’na katılma s...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’i 55 puan ile 4. sırada tamamlayan Bursaspor’da, yeşil-beyazlı futbolcular, üst üste 4. kez Avrupa Kupaları’na katılma sevinci yaşıyor.
Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan ve sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Bursaspor, Avrupa Kupaları’na katılmaya hak kazandı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan yetenekli kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, "Genç arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bursaspor altyapısına yakışır şekilde mücadele edip, ona yakışır bir oyun oynadık. Bugün hepsiyle gurur duydum. Ellerinden geleni yaptılar. Genel anlamda iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı üst düzey bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. İnşallah en iyi şekilde Bursaspor’a hizmet etmeye devam ederler. Yorucu bir sezonun ardından tatile çıkıyoruz. İnşallah en dinç şekilde geri gelmek nasip olur. Avrupa Kupaları’na katıldığımız için başarılı bir sezondu. Genel anlamda kazanabileceğimiz puanlar vardı. Üzüntülerin, ayrılıkların yaşandığı bir sezon oldu" dedi.

DOĞANAY: "AĞABEYLERİM DESTEK OLDU"
İlk kez yeşil-beyazlı formayı giyen genç oyuncu Doğanay Kılıç da, "Bir pozisyonda omzumdan sakatlandım ve oyundan çıktım. Sağ olsun hocam şans verdi. İyi değerlendirip, değerlendiremediğimi bilmiyorum. Bu hocanın takdiri. Ağabeylerim çok destek oldu. İnşallah böyle devam ederiz. Heyecan vardı ama hocalarımın desteğiyle sahada gitti" dedi. Tahacan Velioğlu ise, "Genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktık. İnşallah bu armaya yakışır şekilde oyun sergilemişizdir. İyi bitirdiğimize inanıyorum" diye konuştu.
Kaleci Harun Tekin de, "Maçın ilk dakikalarında iyi başladık ve golü de bulduk. İkinci yarı müthiş bir oyun oynadık. Genç arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çok güzel oynadılar. İyi bir tatil yapıp, önümüzdeki sezona bakmak istiyoruz. Bulduğum şansları iyi değerlendirmeye çalıştım. Daha fazla şans buldukça inşallah daha iyi olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TUNCAY: "ONLAR BURSASPOR’UN GELECEĞİ"
Genç oyuncuların heyecanlı, istekli ve arzulu hallerinden keyif aldığını ifade eden tecrübeli oyuncu Tuncay Şanlı da, "Onlar Bursaspor’un geleceği. Son fotoğraf her zaman önemlidir. Bugünde istenilen oyunu sahaya yansıttık. Güzel bir maç oldu. Dönem dönem istediklerimizi yaptık. Sezonun genelinde hedefimiz doğrultusunda gidiyorduk. Bazen hatalar yapsakta, Avrupa Kupaları’na katılma hedefimizi gerçekleştirdik. Büyüklüğümüzü ortaya koyduk" diye konuştu.
Genç golcü futbolcu Batuhan Altıntaş ise, "Hikmet hocama bütün arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Altyapımızın ne kadar iyi olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Çok çalışarak, önümüzdeki sezon daha çok maçta ve daha iyi bir performans sergilemek istiyorum" dedi.
(İHA)