BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,72
ALTIN 2.453,65
GÜNCEL

Bursa'da kadın gaspçı dehşeti! Ortalığı birbirine kattı

Bursa'da müşteri gibi bindiği taksicinin boğazına bıçak dayayan kadın şüpheli, taksi şoförünü araçtan atıp taksiyle kaçmaya başladı. Bursa otobanında takibe alınan gaspçı, Osmangazi Köprüsü Gişeleri'nde ekipler tarafından taksiyle birlikte gözaltına alındı.

İlginç gasp girişimi, Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müşteri gibi bindiği 16 T 0701 plakalı taksiye, nereye gideceğini söylemeyen Sebahat Destanlı, bir süre seyrettikten sonra taksi şoförü Barbaros Temel'e İstanbul'a gideceğini söyledi.

Taksi şoförü Temel'in "İstanbul'a gitmek için patronuma danışmam lazım, üzerimde mazot parası yok" demesi üzerine, kadın gaspçı cebinden çıkardığı şok cihazıyla sürücüyü etkisiz hale getirmeye çalıştı. Elektroşok uyguladıktan sonra hızlı bir şekilde el frenini çekerek aracı durduran Destanlı, hızla araçtan indi. Gaspçının peşine araçtan inen Temel "hanımefendi yapmayın" sözlerine aldırış etmeyen şüpheli, Temel'in boğazına bıçak dayayarak küfürler etmeye başladı.

Sitene Ekle
Etiketler