BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bursa İzmir yolu açıladı hamile kadına AKUT ekipleri yetişti

TÜRKİYE'yi etkisi alan yoğun kar Bursa - İzmir yolunu da kapattı. 13 saat kapalı kalan yol açıldı hamile olan bir kadının doğum sancısına AKUT ekipleri yetişti.

Abone ol

TÜRKİYE'nin en önemli karayollarından biri olan Bursa - İzmir karayolu 13 saat sonra açıldı. 13 saat boyunca karayolları, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karacabey Belediye ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucu yol trafiğe açıldı.

Meteorolojinin günler öncesinden uyarılar yapmasına rağmen binlerce araç Bursa-İzmir karayolunda mahsur kalmış, vatandaşlara Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kumanya ve yakıt desteği sağlanmıştı.

13 SAAT SONRA AÇILDI

13 saatlik çalışma sonucu yol trafiğe açıldı. Yer yer kaygan zeminden kaynaklı kazalar meydana gelse de trafik akışı sağlandı. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Bursa-İzmir yolu üzerinde araç içerisinde rahatsızlanan hamile kadının imdadına AKUT ekipleri yetişti.

FİLM GİBİ OPERASYON

Bursa'da kar ve tipi nedeniyle sabah saatlerinde kapanan, saat 16.30 sıralarında ise tek şeritten kontrollü olarak trafiğe açılan Bursa-İzmir karayolunda mahsur kalan araçta bulunan hamile kadının doğum sancısı tuttu. Daha sonra AKUT ekipleri kadını Uludağ Üniversitesi hastanesine götürdü.