BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Burdur Valisi Yılmaz hakkında suç duyurusu

BURDUR Valisi Şerif Yılmaz hakkında görevi kötüyü kullanmak iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Abone ol

BURDUR Valisi Şerif Yılmaz hakkında Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı'na görevi kötüye kullanma iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Dilekçede, "görevi kötüye kullanarak bir şirkete devlet eliyle haksız çıkar sağlamak" iddiasında bulunuldu.

Burdur'da geçen yıl faaliyete geçen dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük turizm buluşması olan 21. ITE Turkey tarafından düzenlenen, 70'e yakın ülkeden binlerce kurum, kuruluş ve yerleşim yerinin katıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılımı engellediği ileri sürülen, Polidia Tours sabihi Kemal Arslan tarafından Burdur Valisi Şerif Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kemal Arslan, EMIIT'e çağrılan şirketlerin belirlenmesinde görevi kötüye kullanarak EMITT'e götürülen şirkete haksız çıkar sağlanıp sağlanmadığının araştırılması, bu konuda görevi kötüye kullandığı endişesi taşıyan Vali Yılmaz'ın ve ilgili bütün kamu görevlileri hakkında gerekli adli ve idari işlemin yapılmasını istedi.