BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
GÜNCEL

Burdu'da kayıp Afgan uyruklu kadının cesedi bulundu

Burdur'da 9 Ocak tarihinde kayıp olarak bildirilen Masahude Hasami (28) isimli Afgan uyruklu kadının cesedi torbalar içinde toprağa gömülü vaziyette bulundu.

Edinilen bilgiye göre Burdur merkez Bağlar Mahallesi Taşar Kuyu Sokak üzerinde boş arazide bulunan çukurda toprağa gömülü insan cesedi olduğuna dair ihbar yapılması üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede parçalanmış ve torbalara konulmuş halde toprağa gömülü kadın cesedine ulaşıldı. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset üzerinde yapılan incelemede cesedin Burdur'da uluslararası koruma başvurusu sahibi olarak ikamet eden ve 09 Ocak 2019 tarihinden buyana kayıp olarak aranan Afgan uyruklu kadın Masahude Hasami olduğu tespit edildi.

Maktulün cesedi gerekli incelemelerin ardından Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ve Adli tıp birimi ilk incelemeleri yapıldıktan sonra ceset İstanbul adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili olarak Masahude Hasami'nin kocası ve bir yakını olan iki şüphelinin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Sitene Ekle
Etiketler