BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Burak Özçivit bölüm başına ne kadar alacak? İşte dudak uçuklatan o rakam

Burak Özçivit Kara Sevda dizisinden bölüm başı ne kadar alacak ? Kara Sevda dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan Burak Özçivit 'in bölüm başına aldığı rakam dudak uçuklattı. Burak Özçivit bölüm başına 90 bin lira alacak

Star Tv'de ekrana gelen Kara Sevda dizisinin konusu kadar oyuncularının aldığı ücret de konuşuluyor.


Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı dizi Kara Sevda bu akşam Star Tv'de ekrana gelmeye başlayacak.


Burak Özçivit bölüm başı 90 bin TL alacak!


Kara Sevda dizisinin oyuncularının aldığı ücret de dizinin başarı yakalayayıp yakalayamayacağı kadar merak konusu. Edinilen bilgilere göre Çalıkuşu dizisinde bölüm başına 40 bin TL alan Burak Özçivit, Kara Sevda dizisinde 90 bin TL alacak. Dizinin diğer başrol oyuncusu Neslihan Atagül ise bölüm başına 20 bin lira alacak. 


En çok kazanan erkek oyuncular kim?


Burak Özçivit, Kara Sevda dizisinde bölüm başına alacağı 90 bin TL ile en çok kazanan erkek oyuncular arasına girdi. 110 bin TL ile Özcan Deniz'in başı çektiği sıralamada Burak Özçivit 2.'lik koltuğuna oturdu. En çok kazanan erkek oyuncular listesinde Burak Özçivit'i takip eden isim ise 85 bin TL'lik kazançla Erkan Petekkaya oldu.

Sitene Ekle
Etiketler