BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Burak Kut olay açıklamayla döndü

Uzun süredir müzik piyasasından uzak akaln Burak Kut, Reynada sevenlerinin karşısına müjdeli haberle çıktı. Kut'a Tarkan ve Sandal sorulunca şok açıklama geldi.

Abone ol

Uzun süredir müzik piyasasından uzak kalan ‘Bebeto’ lakaplı Burak Kut, yeni albüm için kolları sıvadı. Yakında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Kut, şarkılarından önce Tarkan ve Mustafa Sandal’ı hedef alan sivri çıkışıyla gündem yarattı.


YIllar önce ‘Benimle Oynama’ şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Burak Kut, uzun süredir müzik çalışmalarına ara vermişti. ‘Bebeto’ lakaplı yakışıklı popçu, önceki gece Reina’da ortaya çıktı. Spor kıyafetleriyle katıldığı gecede, hayranlarına müjdeli haberi veren Kut, aşırı kilolarından kurtulmuş ve eski formuna dönmüştü. Hazırlıklarına devam ettiği albümüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan yakışıklı popçu, albüm yapmamasının nedenini, ‘Uzakta kalmanın sıkıntısını çektim ancak bunun acısını çok iyi şarkılar yazarak çıkartıyorum. 15 yıldan sonra acemilik yaşıyorum. Ayrı kalmam ve kendimi beslemem gerekiyordu. Beni izleyenler, sevenler bilir, kendime ait bir hayatım ve sınırlarım içinde yaşamayı seviyorum.

‘Fazla Şöhret İnsanı bozar’

Çok fazla şöhretin insanı bozacağını, yaratıcılığını da etkileyeceğini söylüyorum. Sanırım bu verdiğim ara beste yapmamda ve kişiliğimi geliştirmemde yararlı oldu’ sözleriyle dile getirdi. Tarkan ve Mustafa Sandal’la rekabeti hatırlatılması üzerine Kut, ‘10 yıldır onları tanırım, ticari rekabet vardır aramızda. İddialı konuşmak gerekirse arayı kapatırız. Herkesin yeteneği ayrı. Ben, kendimi onlardan daha yetenekli buluyorum. En çok satan en başarılı görülebilir. ‘Değerli adam mı, önemli bir adam mı olmak isterseniz?’ diye sorsalar, ben değerli adam olmayı yeğlerim’ diyerek iddialı sözler sarfetti. Bebeto, şarkılarından önce sivri sözleriyle gündem yaratarak oyunu kuralına göre oynamayı da ihmal etmedi.

Kaynak: