BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,70
ALTIN 2.410,31

Bu vahşet Meclis'e taşınıyor

Bırakın siyasi arayışları hangi özgürlük anlayışı, bir öğrneci yurdunu içindeki öğrencilerle birlikte yakmaya cevaz verir!?.

Bırakın siyasi arayışları hangi özgürlük anlayışı, bir öğrenci yurdunu içindeki öğrencilerle birlikte yakmaya cevap verir!?.

Bu insanlığa sığmayan vahşetin izahı nedir?..

Onaltı yaşındaki savunmasız talebeleri neden diri diri yaktırırsınız!.?

Hangi kin öfke, kan davası ve nefretle?!..

Üstelik bu canavarlığı nasıl olur da aynı yaştaki çocukların eline molotof tutuşturarak yaptırabilirsiniz?.

Dahası kendinizi "Kürtlerin Partisi(!)" diye tanıtıp, Kürt çocuklarını ateşe vermenin izahı ne?!.

Habere bakın..

"Şırnak'taki öğrenci yurduna yapılan saldırıyla ilgili tüyler ürperten gerçekler ortaya çıktı. Planın BDP'nin çadırında yapıldığı tespit edildi. Olaydan sonra kaçan elebaşı da BDP'nin desteklediği milletvekili adayının seçim minibüsünde yakalandı"

Eylemi, 17 yaşındaki D.E'nin organize ettiği tespit ediliyor.. Bu çocuk,olaydan sonra BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekili adayı Faysal Sarıyıldız'ın seçim minibüsünde saklandığı tespit edilerek orada yakalanıyor...

Saldırının ardından Şırnak polisi kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadeletrinden yola çıkarak eylemcilere ulaşıyor.. D.E. (17),M.M. (14),R.G. (15), veA.K'yi (17) gözaltına alınıyor.. Eylemcilerin yaşlarına bakınız... Bu durum tehlikenin boyutunun işaretidir..

Haberin ayrıntısı tüyler ürpertici..

Saldırıyı planlayan ve eylemdeki molotofları hazırlayan zanlının 17 yaşındaki D.E. olduğu saptandı. Zanlının yurt yakma eylemini Cizre'deki BDP'li bağımsız milletvekilinin çadırında tasarladığı öne sürüldü. Zanlının eylem öncesi BDP seçim çadırına 50 civarında molotof kokteyli ile havai fişekler getirdiği belirtildi. D.E'nin molotofları eyleme katılan diğer kişilere dağıttığı ve saldırıyı baştan sona yönettiği anlaşıldı. Saldırıyı organize eden D.E. ve diğer zanlılar eylemi kendilerinin yaptığını itiraf etti.

Üç zanlı, "Bizi D.E. yönlendirdi" dedi.

Bu saldırının bu çocuklarca organize edilmediği açık.. Yaşları ve suçtan kurtulma vasıfları nedeniyle uç noktada kullanılıyorlar.

İşin asıl patronları serbest!..

Ne yapıyorlar?! TBMM'ye girmeye hazırlanıyorlar..!

Bütün bu vahşi saldırıların ardındakiler belli.. Onlara açılan yollarda!..