BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de bu 2 isim elenmeyecek

Bu Tarz Benim yarışmasında eleme heyecanı var Nur Bozar'ın ardından bu hafta kim elenir büyük bir merak konusu listede Özlem Özden de var.

Abone ol

Bu Tarz Benim Yarışmasının 22 Kasım finalinde kimin eleneceği büyük bir merak konusu olurken olay isim Özlem Özden topun ağzında. Yarışmada koruma altına alınan Ayşegül Doğan ile Ayşenur Doğan elenmeyecek.

Haftayı dört yıldızla birinci tamamlayan Ayşegül ile Özlem arasında son bölümde yine büyük bir kavga patlak verdi.

Ayşegül Doğan, Özlem Özden'in kıyafetini eleştirince sert karşılık aldı. Özlem Özden eleştiriye 'Sen herkese akıl veriyorsun. Ancak sen öyle saklanırsın senin mizacın bu" karşılığını verdi.

AYŞEGÜL'ÜN KIZDIRAN ELEŞTİRİSİ



ÖZLEM : SEN KORKAKSIN!
bu-tarz-benim-özlem-özden.jpg
Özlem Özden de Ayşegül Doğan'ın kıyafetlerini yerden yere vurdu. Kıyafet eleştirisini kişiselleştiren Özlem Özden, "Ayşegül dünyanın en güzel parçalarını giysen bile hiç elit gözükmüyorsun. Ben senin gözlerine baka baka konuşuyorum. Sen arkanı dönüyorsun. Böyle arkanı dönerek devam et. Hayat senin önüne öyle bir gelir ki çocuk gibi arkanı dönemezsin. Sen korkaksın yüzüme bakabil" dedi.


BU TARZ BENİM DE KİM ELENİR? KİMLER KORUMA ALTINDA

Bu Tarz Benim haftayı tamamlarken 4 yıldız alan Ayşegül taç takarak koruma altına girdi. Jürinin koruma altına aldığı isim ise Ayşegül'ün adeta kanlısı gibi davrandığı Ayşenur Balcı oldu.

ayşenur-balci-.jpg

Bu Tarz Benim yarışmasının 22 Kasım gecesinde final var. Özlem Özden yine elenme potasına girdi. Bu hafta kimin gideceği büyük bir merak konusu.