BIST 10.083
DOLAR 32,36
EURO 34,82
ALTIN 2.440,85
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim Özlem'i yerin dibine soktu

Bu Tarz Benim Yarışmasının sivri ismi Özlem'i, jüri üyesi Kemal Doğulu canlı yayında yerin dibine soktu, işte 7 Kasım akşamı yaşananlar.

Abone ol

Bu Tarz Benim yarışmasının öne çıkan isimlerinden Özlem, 7 Kasım'daki gecede ekrana gelinlikle çıktı. Damat adayını da koluna takan Özlem bir anda 'düşündüm ve terkediyorum' sözüyle ortada kaldı.

Jüri üyesi Kemal Doğulu ise Özlem'i fena halde bozdu.

Show TV'de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasının son bölümünde Özlem soğuk duş aldı. Gelinlik giyerek yarışmaya gelen Özlem, jüriden ağır eleştiriler aldı.

Gelinliğinin 'Maraş usülü' olduğunu söyleyerek eleştirilerin önüne geçmeye çalışan Özlem'in bu taktiği işe yaramadı. Jüri üyesi Kemal Doğulu 'Sıkıysa kendi tarzınla gel, artık oynama' diyerek Özlem'i yerin dibine sokan eleştiriler yaptı.

bu-tarz-benim-7-kasim.jpg

DAMAT : DÜŞÜNDÜM TERKEDİYORUM

Özlem yarışmaya gelinlik kıyafetinin yanı sıra bir de mizansen düzenleyerek katılmıştı. Koluna taktığı damat adayından ise hiç ummadı bir terkediliş yaşadı.

bu-tarz-benim-7-kasim-özlem-gelin.jpg
Öykü Serter 'damat adayına' 'emin misin' diye sorunca 'düşündüm terkediyorum' yanıtını aldı. Mizansen bile olsa Özlem bir anda ortada kala kaldı. Hayli bozulan Özlem durumu kurtarmaya çalıştıysa da yüzünün düştüğü ekranlara yansıdı.