BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim Nur Yerlitaş'ı ağlatan gizli dert

Bu Tarz Benim'injüri üyelerinden Nur Yerlitaş, Müslüm Gürses şarkısını dinlerken gözyaşlarına hakim olamadı. İşte o duygusal anlar...

Abone ol

Bu Tarz Benim seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmanın bugünkü bölümünde, Nur Yerlitaş gözyaşlarını tutamadı.
BU TARZ BENİM BU HAFTA KİM ELENDİ? JÜRİ BİLE ŞOK OLDU
Çalan müzikle duygulanan Nur Yerlitaş, bir şeylerin biriktiğini ve gözyaşlarını tutamadığını söyledi.

“BAZEN ÇOK BİRİKİYOR HER ŞEY”

Çalan şarkılarla uzun süre duygusal anlar yaşayan Nur Yerlitaş daha fazla dayanamadı ve ağlamaya başladı. Bir süre ağlayan Nur Yerlitaş; “Bazen çok birikiyor her şey. Çok yorucu bir hafta geçirdim. Dişimden küçük bir operasyon geçirdim. Aslında dikiş var ağzımda. Ben çok kırılgan biriyim” dedi.

 screen-shot-2014-12-05-at-12.34.58-pm.png

screen-shot-2014-12-05-at-12.35.11-pm.png

screen-shot-2014-12-05-at-12.35.31-pm.png

ÖZLEM'İN KIYAFETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Her gün yeni bir konseptle sahneye çıkan Bu Tarz Benim yarışmacıları yine herkesi ekran başına kilitledi. Sahneye çıkan yarışmacılardan Özlem’in kıyafetini ilk olarak Nur Yerlitaş değerlendirdi. Nur Yerlitaş, Özlem’e arabesk müzik dinleyip dinlemediğini sordu. Bunun üzerine Özlem de Orhan Gencebay’dan ‘Akşam Güneşi’ şarkısını sevdiğini söyledi. Nur Yerlitaş’ın isteğiyle ilk olarak ‘Akşam Güneşi’, ardından da Müslüm Gürses’ten ‘Tanrı İstemezse’ isimli şarkılar çaldı.