BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim final gecesi kazanan kim olacak?

20 Aralık final gecesi kazananı kim olacak? Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Nurcan-Şencan kardeşler son kez podyuma çıkacak. Kazanan isim SMS oyları ile belli olacak.

Abone ol

Bu Tarz Benim 20 Aralık final gecesine sayılı günler kala jürinin karşısına geçecek 3 isim için heyecan dorukta. Büyük finalin yaşanacağı gecede büyük ödülü kazanacak acaba kim olacak? Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Nurcan-Şencan kardeşler podyumda son kez kozlarını paylaşacak.

BÜYÜK FİNAL GECESİ!

Her hafta bir ünlünün konuk jüri olarak katıldığı ve eğlencenin doruklarda yaşandığı eleme gecesinde bu hafta pop müziğin kraliçesi var.  Bu hafta Bu Tarz Benim Final Gecesi’nin konuğu Hande Yener! Seksi şarkıcı Yener, muhteşem dansları ve güzel şarkılarıyla programa renk katacak.

screen-shot-2014-12-18-at-3.52.57-pm.png

FİNAL GECESİNDE NUR BOZAR ŞOV!

Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar'da eleme gecesinde hazır bulundu.

nur.20141218155932.jpg

Hakkında yeni bir program için yarışmadan ayrıldığı iddiaları ortaya atılan Bozar, eleme gecesinde dansları ve güzelliği ile yine göz doldurdu.

nur-bozar.20141218155757.jpg

Bozar'ın eleme gecesi için siyah, şık bir abiye tercih etmesi de gözlerden kaçmadı. 

NUR BOZAR YARIŞMAYA BÖYLE ETMİŞTİ

Bu Tarz Benim'in 15 Kasım akşamı yayınlanan bölümünde  yarışmanın favori ismi Nur Bozar kendi isteği ile yarışmadan elenmişti.

Yaşanan kavgalara daha fazla dayanamadığını söyleyen Nur Bozar, kritik bir haftada yarışmaya hazırlanmadan çıktı. Nur "En az puanı alıp elenmek istiyorum" demişti. 

Bozar elenmesinin ardından şunları söyledi:

"Yarışmaya olan inancımı kaybettim. Bu yarışmaya gelme istediğim kalmadı."

NUR BOZAR'IN ELENME ANI

İVANA'NIN DANSI OLAY OLACAK!

Her hafta dansları ile podtumun ateşini yükselten İvana Sert, yine izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. . İvana Sert’in “Beyaz Gül” projesinde yer alan bir sultanı canlandırdığı, ateşli savaş gösterisi açılış şovuna damga vuracak.

bu-tarz-benim-eleme-5.jpg



KAZANANI SMS OYLARI BELİRLEYECEK

Gecenin sonunda canlı yayında jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Jürinin puanları ve SMS’lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı, Bu Tarz Benim’in kazananı olacak.

bu-tarz-benim-eleme-4.jpg
Kazanmak için son kez podyuma çıkacak 3 yarışmacı kozlarını paylaşacak. Finale kalan Ezgi, Ayşenur ve Aycan-Nurcan son gece üç farklı kombinle jüri karşısına çıkacak ve gecenin sonunda jüriden en yüksek yıldızı alan yarışmacı birincilik yolunda büyük bir avantaj kazanacak.

bu-tarz-benim-final-1.jpg

EZGİ BİR ADIM ÖNDE

Birincilik yolunda, hafta içi en fazla yıldızı toplayarak bir puanı garantileyen Ezgi, yarışa bir adım önde başlayacak. 


bu-tarz-benim-final-2.jpg

İŞTE BU TARZ BENİM'E DAMGA VURAN 13 GÜZEL

Tuğçe Ergişi: Tiyatro Bölümü mezunu olan Tuğçe, 25 yaşında. Renkli giyinmeyi seven Tuğçe kıyafete o kadar düşkün ki, evinde 4 tane gardrop kullanıyor.

Sara Ayşem Koçoğlu: Halen üniversitede okuyan Sara 20 yaşında, İstanbul'da yaşıyor ve model olmak istiyor.

Esra Özüver: 37 yaşında olan Esra, bir kurt köpeği sahibi. İleride hayvanlarla ilgili projelerde yer almak istiyor. Kendi vücudunda en beğendiği yerin elleri olduğunu söylüyor.

Gizem Kayaalp: Radyo ve televizyon mezunu olan Gizem, 20 yaşında. İleride bir butik sahibi olmak istiyor.

Ezgi Baylar: 1.5 yaşında bir kız çocuk sahibi olan Ezgi, 31 yaşında.

Buse Doğanay: Uludağ Üniversitesi'nde Ekonomi okuyan Buse 20 yaşında ve Bursa'da yaşıyor.

Aycan Nurcan Şencan: İkiz kardeşler İsveç'te doğmuşlar ve 27 yaşındalar. Nurcan grafik Aycan ise Oyunculuk üzerine eğitim almışlar. 

Özlem Özden: Kamu Yönetimi'nde yüksek lisan yapan Özlem, 33 yaşında. Yarışmada iddialı olduğunu söylüyor. Eğer yarışmayı kazanırsa film çekmek istediğini söylüyor.

Gizem Güler: 24 yaşında olan Gizem, beden eğitimi mezunu ancak modellik yapıyor. Hayvanları çok seviyor ve kitap yazmak istiyor. 

Ayşegül Melisa Doğan: 22 yaşında olan Ayşegül Melisa, küçük bi butik sahibi. Yaptığı işte marka olmak isteyen yarışmacı, yarışmayı kazanırsa işlerini büyütmek istiyor.

Melek Balkan: 24 yaşında olan Melek, İzmirli. voleyboldu olan yarışmacı, sakatlık yaşadıktan sonra bu sporu bırakmak zorunda kalmış. İleride stilik olmak istiyor.

Ayşenur Balcı: 19 yaşında olan Ayşenur, kendisini oyuncak bebeklere benzetiyor. Lise mezunu olan yarışmacı modellik ve dans ile ilgileniyor.

Nur Bozar: Üniversitede eğitimini sürdüren Nur, 24 yaşında. Türkan Şoray'ı örnek alan ve benzerliği ile dikkat çeken yarışmacı, kazandığı para ile ev almak istiyor.