BIST 10.159
DOLAR 32,24
EURO 35,19
ALTIN 2.480,90
HABER /  GÜNCEL

Bu siyasetçiyi tanıdınız mı?

Bu fotoğraflar siyasetçinin bir hayranı tarafından toplandı ve kendisine slayt gösterisiyle sunuldu. İşte bilinmeyen fotoğraflar..

Abone ol

CHP Lideri Baykal'ın hayranı olan amatör bir belgeselci Göksel Kumsal, siyasetçinin bugüne dek topladığı fotoğraflarını kamuoyuna sundu.. Antalya Kültür ve Sanat Vakfı Koordinatörü olan Kumsal, slayt halinde fotoğrafları Baykal'a da izletti ve duygusal anlar yaşattı.

Siyah beyazkarelerde Baykal'ın yaşamında ilginç kesitler de yer aldı. Bebekliği, ata binerken ve kızı Aslı Baykal'ı omzunda denize götürürken çekilmiş fotoğrafları...



İŞTE O FOTOĞRAFLAR VE BAYKAL'IN YAŞAMINDAN İLGİNÇ KESİTLER..

[PAGE]

Deniz Baykal, Tekel memuru Hilmi bey ile ev hanımı Feride hanımın oğulları olarak Antalya'nın Kemiklik Mahallesi'nde dünyaya geldi..

[PAGE]

NİKAHTAN BİRKAÇ SAAT ÖNCE SAHİLDE ÇEKİLDİ

Deniz Baykal ile Olcay hanımın sahildeki bu fotoğrafı evlenmeden birkaç saat önce çekildi. Akçakoca'ya tatile gidiyorlar. Nasıl olsa evleneceğiz' diyorlar ve ani bir kararla nikah memurunun karşısına çıkıyorlar. Hiç tanımadıkları iki kişi bulup nikah şahidi yapıyorlar ve evleniyorlar...

[PAGE]

KIZI ASLI'YI OMZUNDA DENİZE GÖTÜRÜRKEN....

[PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE]

ROCKEFELLER BURSUYLA GİTTİĞİ AMERİKA'DA
Siyah kazakla yolda yürüyen Baykal fotoğrafı Rockeferel bursuyla gittiği Amerika'da siyaset bilimi alanında araştırma yapıp, kitap yazdığı dönemde çektirdi.

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

AT ÜSTÜNDE MEMLEKET TURU

Köylülerle birlikte ve at üstündeki fotoğraf ise 1973 yılında 35 yaşında TBMM'ye girmeden önce seçim çalışmalarında çekildi.

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]