BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01
HABER /  GÜNCEL

Bu nasıl kafa! Yaptığını terör örgütleri yapmaz!

Akit TV sunucusu Ahmet Keser'in canlı yayındaki "Sivil öldürecek olsak Cihangirden, Meclis'ten başlarız" sözleri için "Bu nasıl kafa" diye soran Gülse Birsel, "Bu insanların memlekete verdikleri zararı birçok terör örgütü uğraşsa da veremez" dedi.

Abone ol

AKİT TV'nin sabah kuşağında 'Gün Başlıyor' programını sunan Ahmet Keser'in Afrin'de sivillerin öldürüldüğü iddialarını eleştirirken "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız. Nişantaşı, Etiler değil mi? Bir sürü hain var, TBMM'den başlarız..." demesine tepki yağmış suç duyuruları yapılmıştı. Savcılık harekete geçti ve Keser hakkında soruşturma açtı. Cihangir merkezli dizileriyle bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Gülse Birsel ise Akit TV sunucusu Keser'e sert çıktı: "Dehşet verici! Korkunç!.." 

BU NASIL KAFA?: Akit TV ve sunucusu Ahmet Keser'in ismini bile anmadan "Aynı isimle gazetesi de olan bir TV kanalının sunucusu" diyen Gülse Birsel, "Adam millet meclisine gidip sivil öldürmekten bahsediyor. Bazı semtlere gidip katliam yapmaktan bahsediyor. Bu nasıl kafa?" diye sordu. 

İBRETLİK BİR CEZA BEKLİYORUZ: Gülse Birsel yazısını şöyle bitirdi: "Her vatandaşın temel hakları için Türkiye Cumhuriyeti’nde suç işlememiş herkesin gönül rahatlığıyla evinde oturması, sokakta dolaşması için bir daha hiçbir şuursuzun, hiçbir saldırganın böyle konuşamaması, bu milleti birbirine düşman edememesi için emsal niteliğinde bir ceza bekliyoruz!"

'Öldürmeye Cihangir'den başlarız' diyen sunucudan flaş karar

Ahmet Keser kimdir meğer daha önce palyaçoymuş