BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.400,91
HABER /  EKONOMİ

Bu kampanya evleneceklere oh dedirtecek

Electro World yeni evlenecekler için yeni bir hizmet kampanyası düzenledi İşte o kampanyanın detayları

Abone ol

Electro World Türkiye, evlilik hazırlığı içindeki çiftler için, yakınlarının da katkılarıyla çeşitli elektronik ve beyaz eşya ürünlerinin ortaklaşa satın alınmasını sağlayan yeni bir hizmet kampanyası düzenledi. 

Electro World Türkiye'den yapılan açıklamada, ''Evlilik Listesi'' adı verilen hizmet ile evlilik hazırlığı içindeki çiftler ve yakınlarının, ihtiyaçlara paralel olarak LCD TV, buzdolabı, elektrik süpürgesi, çamaşır kurutma makinesi gibi çeşitli elektronik ürünleri ortak biçimde satın alabilmelerini sağlamayı amaçladığı kaydedildi.

Evlenme hazırlığı içinde olan çiftlere sunulan ve ''Biz seçtik, sevdiklerimiz aldı'' sloganına sahip hizmet kapsamında, 5 bin lira ve üzerindeki alışveriş tutarının yüzde 10'u kadar hediye çeki fırsatı sunulacağı, liste kapsamındaki ürünlerin teslimatlarının da ücretsiz olarak gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, evlilik listesi hizmetinden yararlanmak isteyen evlilik arifesindeki çiftlerin, Electro World'ün İstanbul, Ankara, Bursa, Konya ve Denizli mağazalarına evlenmeden en erken 4 ay önce b