BIST 10.747
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.528,51

Bu ev yılanların istilasına uğradı

Bu ev yılanların istilasına uğradı

Hakkari'de tek odalı toprak bir evde 5 nüfusuyla birlikte yaşayan ismail dayan'ın evi yılanların istilasına uğradı. kayaların dibinde olan evinin tavanında çok sayıda yılanın olduğunu belirten dayan, korkudan bazı geceler komşularında kaldıklarını söyledi. dalan, “yılan korkusu yüzünden eşim ve...

Bu ev yılanların istilasına uğradı

Hakkari'de tek odalı toprak bir evde 5 nüfusuyla birlikte yaşayan İsmail Dayan'ın evi yılanların istilasına uğradı. Kayaların dibinde olan evinin tavanında çok sayıda yılanın olduğunu belirten Dayan, korkudan bazı geceler komşularında kaldıklarını söyledi. Dalan, “Yılan korkusu yüzünden eşim ve çocuklarım eve girmek istemiyor. Yetkililerden tek isteğimiz bizi bu yılan istilasından kurtarmasıdır. Başka gidecek evim de yok” dedi.

Bu ev yılanların istilasına uğradı

akkari kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Karşıyaka Mahallesi'nde kendine ait toprak bir evde 15 yıldır yaşayan İsmail Dayan'ın başı yılanlarla dertte. Havaların ısınmasıyla birlikte kayaların dibinde olan evin tavanında çok sayıda yılan olduğunu belirten Dayan, boyları yaklaşık 1 ila 1-5 metre uzunluğunda olan yılanların evi istila ettiğini söyledi.

Bu ev yılanların istilasına uğradı

Uyurken çocukların üzerine yılanların düşmesi çocukları sürekli korku içinde bıraktığını belirten Dayan, geçen yıllarda da birkaç kez yılanların istilasına uğradıklarını söyledi.

Bu ev yılanların istilasına uğradı

"ÖLDÜRDÜKÇE ÇOĞALIYORLAR"

Evlerini istila eden yılanların çocuklarına zarar vereceği korkusunu yaşadığını belirten Dayan, "Havalar ısınınca evin içine giren yılanların çocuklarıma zarar vermesinden korkuyorum. Başka evimiz olmadığı için de evi boşaltamıyoruz.