BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,84
ALTIN 2.418,17
HABER /  GÜNCEL

Bu da yağ hırsızı

Bağcılar’da, bir marketin önündeki iki koli sıvı yağ çalan hırsız kayıplara karıştı. Hırsız güvenlik kameralarına yakalandı. <br/>Olay, Sanc...

Abone ol

Bağcılar’da, bir marketin önündeki iki koli sıvı yağ çalan hırsız kayıplara karıştı. Hırsız güvenlik kameralarına yakalandı.
Olay, Sancaktepe Mahallesi’nde bir markette önceki gün meydana geldi. İddiaya göre, işyeri kapısına gelen bir şüpheli market girişindeki teneke yağları gözüne kestirdi. Şüphe çekmemek için telefonla konuşuyor izlenimi veren şüpheli daha sonra market girişine bırakılan bir koli teneke sıvı yağı kucaklayarak çaldı. Kısa süre sonra yeniden market önünde beliren şüpheli bu kez ikinci yağ kolisini de alarak kayıplara karıştı. Olayı sonradan fark eden işyeri sahibi Recep Yavuz, kamera kayıtlarını inceledi. Şüpheliden şikayetçi olan Yavuz, görüntü kayıtlarını polise teslim etti. Yavuz, şüphelinin başka işyerlerini soymaması için yakalanmasını istedi.
İşyeri sahibi Recep Yavuz, olayın Ramazanın birinci günü meydana geldiğini belirterek "Bizim iş yoğunluğumuzu fırsat bilerek yağlarımızı çaldı. Kameralarda olsa bir şey fark etmiyor. Zararımız 200 TL, önemli değil ama hırsızlık hırsızlıktır. Başka birisinin de malını çalmaması için bu kişinin yakalanmasını istiyoruz. Polise başvurduk. Geldiler resim ve kayıtları çektiler ve gittiler” dedi.
Cezaların yetersizliğine dikkat çeken Yavuz, şunları söyledi: “Hırsızlık artık normalleşerek bir meslek haline geldi. Bugün gitsem hırsızı şikayet etsem ve bugün yakalansa benden önce çıkıyor karakoldan. O yüzden bir caydırıcılığı yok. Yetkililerden daha caydırıcı bir ceza vermesini istiyorum.”
Öte yandan kayıtları inceleyen emniyet ekibi şüphelinin yakalanması için soruşturma başlattı.
(İHA)