BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bu da mobil ekmek hırsızı

Bursa’da kimliği belirsiz bir kişi, bir markete ait 4 kasa ekmeği keşif yaptıktan sonra soğukkanlı bir şekilde otomobiline yükleyerek kaçtı....

Abone ol

Bursa’da kimliği belirsiz bir kişi, bir markete ait 4 kasa ekmeği keşif yaptıktan sonra soğukkanlı bir şekilde otomobiline yükleyerek kaçtı.
Edinilen bilgiye göre merkez Yıldırım ilçesinde sabah 06.30 civarında, fırıncı tarafından Şükrü Kayaalp’in (32) marketinin önüne 4 kasa ekmek bırakılırken, bir süre sonra otomobille gelen kimliği belirsiz bir kişi marketin önünde beklemeye başladı. Yoldan geçen vatandaşlara aldırış etmeyen şahıs, otomobilinin kapılarını açtı. Daha sonra uygun bir anda önce 2 kasayı otomobiline yükleyen şahıs, daha sonra diğer 2 kasayı da alarak uzaklaştı. Marketini açmak için iş yerine gelen Kayaalp, kapının önünde ekmekleri görmeyince durumdan şüphelendi. Kayaalp, fırıncıyı arayarak ekmek getirip getirmediğini sordu. Fırıncının cevabının ardından Kayaalp durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Kayaalp’in karşısındaki iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi.
Sabah saatlerinde ekmeklerin çalındığını ifade eden Şentürk, “Beyaz bir otomobil kapımızın önüne yanaşmış. Daha sonra dışarıda bulunan 4 kasa ekmeği almış. Burada benim zararım önemli değil. Önemli olan ne duruma düştüğümüz. Ortam ekmek çalacak kadar kötü oldu. Polisi aradık. Gerekli bilgileri verdi. Zararımız önemli değil. Yeter ki yakalansın” dedi.
Polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.
(İHA)