BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79
HABER /  DÜNYA

BU 23 NİSAN ’İLKLERİYLE’ GELDİ

23 Nisan dolayısıyla TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in vereceği resepsiyon, komutanlarla BDP milletvekillerini ilk kez biraraya getirecek.<br/>TBM...

Abone ol

23 Nisan dolayısıyla TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in vereceği resepsiyon, komutanlarla BDP milletvekillerini ilk kez biraraya getirecek.
TBMM Başkanı Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın Meclis’te bir resepsiyon verecek. Resepsiyonda komutanlarla BDP milletvekillerinin ilk kez birararaya gelecek. Resepsiyona, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanlarının tam kadro katılması beklenirken, geçen yıl tutuklu milletvekilleri nedeniyle resepsiyonu boykot eden BDP’li vekiller de bu yılki resepsiyona katılacak.

STADYUM KUTLAMASI YOK
Milli Bayram Kutlama Yönetmeliği uyarınca, bu yıl ilk kez stadyumda gösteri, protokol konuşması da yapılmayacak. Bunun yerine mesaj yayınlayacak.Ankara’da bayram kutlamaları bugün gösteri merkezi Arena’da ve Gençlik Parkı’nda yapılacak.

Google’dan ’23 Nisan’ Doodle’ı
Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı unutmadı. Google 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hazırladığı özel doodle logosu ile kutladı.
(İHA)