BIST 9.970
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.435,13
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bozyazı'da 18 bin kişi oy kullanacak

Bozyazı ilçesinde, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandumla ilgili gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Abone ol

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Sezer Söylemez, siyasi parti temsilcileri ile yaptıkları toplantı sonucunda 7 kişilik İlçe Seçim Kurulunu belirlediklerini, bu üyelerden ikisinin memur üye, diğer üyelerin de siyasi parti temsilcilerinden oluştuğunu söyledi.

Referandumun yapılacağı 12 Eylül tarihinde gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağını ifade eden Söylemez, "Vatandaşlarımız 12 Eylül Pazar günü gönül rahatlığı içerisinde sandık başına giderek oylarını kullanabilirler. Her türlü tedbiri almış durumdayız. Vatandaşlarımız sandık başına giderken mutlaka yanlarına nüfus cüzdanlarını da almaları gerekiyor. En küçük bir sorunla karşılaştıklarında ise sorumlu kişilere iletmelidirler" dedi.

İlçede 2 belde, köy ve mahalleler dahil olmak üzere 18 bin 756 kişinin, 63 sandıkta oy kullanacağını belirten Söylemez, hazırlıklarını tamamladıklarını referandum gününü beklediklerini sözlerine ekledi.