BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.472,62
HABER /  DÜNYA

Bozdağ: Ya saldırganın elinde bıçak olsaydı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri’nde uğradığı saldırıya ilişkin, "Gerçeği biliyorum. ...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri’nde uğradığı saldırıya ilişkin, "Gerçeği biliyorum. Anamuhalefet lideri yüzüme nasıl bakacak? Böyle bir şey olur mu, ayıp ya. Bir Genel Başkan milletin gözünün içine baka baka yalan söyler mi? Bu kadar şahidin olduğu bir durum söz konusu. Ya saldırganın elinde bıçak olsaydı" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti’nin kuruluşu dolayısıyla parti genel merkezinde düzenlenen resepsiyonda Nevşehir’de ’50. Ulusal 24. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nde uğradığı saldırıya ilişkin, "Gerçeği biliyorum. Anamuhalefet lideri yüzüme nasıl bakacak? Böyle bir şey olur mu, ayıp ya. Bir Genel Başkan milletin gözünün içine baka baka yalan söyler mi? Bu kadar şahidin olduğu bir durum söz konusu. Ya saldırganın elinde bıçak olsaydı" dedi.