BIST 9.929
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.440,09
HABER /  GÜNCEL

Bozdağ: "21. yüzyılın beyinsizleri barbarları Ebu Cehilleri..."

“...Allah'ın kelimelerini değiştirebilecek bir güç de yoktur...” ayetini hatırlatan Bozdağ, "Bunlar; 21. yüzyılın beyinsizleri, barbarları ve Ebu Cehilleridir; DEAŞ’ın batı versiyonudur" dedi...

Abone ol

BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin başını çektiği 300 Fransız'ın "Kur-an'dan bazı ayetler çıkarılsın" teklifine çok sert cevap verdi. Sarkozy'i 'azılı İslam düşmanı' diye niteleyen Bozdağ, En'am suresindeki “...Allah'ın kelimelerini değiştirebilecek bir güç de yoktur...” ayetini hatırlattı.

BEYİNSİZLER, BARBARLAR, EBU CEHİLLER... "Bunlar; 21.yüzyılın beyinsizleri, barbarları ve Ebu Cehilleridir; DEAŞ’ın batı versiyonudur" diyen Bekir Bozdağ, "Nice Ebu Cehiller;Sarkozy’den daha kudretli / daha azılı nice İslam düşmanları; Kur’an’ı yok etmek,bu mümkün değilse tahrif etmek,bu da mümkün değilse bazı ayetleri Kur’an’dan çıkarmak istediler;ama başaramadılar / hepsi yok oldular;ama Kur’an var ve kıyamete kadar da var olacaktır" ifadelerini kullandı. 

İşte Bekir Bozdağ'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklamalar...