BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,62
ALTIN 2.413,48
HABER /  GÜNCEL

Böyle vahşet görülmedi

Bodrum'da boynuna elektrik kablosu bağlanan, bacağı kesilen ve sol gözü çıkarılan yavru kedi ölü bulundu

Abone ol

Bodrum'un Ortakent-Yahşi beldesinde anne ve babasının mezarını ziyaret etmek için Yahşi köyü mezarlığına giden emekli Almanca öğretmeni Figen Erönü, mezarlığın içerisinde boynuna elektrik kablosu bağlanmış, sol bacağı kesilmiş ve sol gözü çıkarılmış bir kedi buldu. Kedinin ölü olduğunu fark eden Erönü, durumu Bodrum Hayvan Hakları Derneği'ne bildirdi. Mezarlığa gelen Hayvan Hakları Derneği yetkilileri, kedi üzerine inceleme yaptıktan sonra kediyi gömdü.

Erönü, AA muhabirine yaptığı açıklamada kediye yapılanları ''Vahşet'' olarak nitelendirdiğini söyledi. Erönü, ''Normal insan bunu yapamaz, bunu yapanın mutlaka genleri ve ruh sağlığı bozuk. Kediye bu işkenceyi yapanların kötü şartlarla yetiştirilmiş insanlar olduğunu düşünüyorum. Bu kedi çok kötü bir işkence görmüş'' dedi.

Kediye bu işkenceyi yapanları bulmak için elinden gelen gayreti göstereceğini kaydeden Erönü, bu vahşeti yapanların cezalandırılması için çaba gösterecini ifade etti.

YASAL YOLLARA BAŞVURULACAK

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu AA Muhabirine, ''Bu vahşeti hayvana yapan insana da yapar. Suçluyu bulmak için yasal yollara başvuracağız. Bu konudaki mücadelemize devam edeceğiz'' dedi.