BIST 10.632
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.430,19
HABER /  GÜNCEL

Böyle olur Fenerbahçeliler'in nikahı

İki Fenerbahçeli çift nikah öncesi gelinlik ve damatlık almak yerine Fenerium'dan Fenerbahçe forması aldı İşte o ilginç haber...

Abone ol

Fanatik Fenerbahçeliler aşklarını nikah masasına taşıdı. Hem sevgili hem de iyi bir Fenerbahçe taraftarı olan çift aşklarını işte böyle belgeledi

Denizli Barosu avukatlarından 41 yaşındaki Rıfat Değirmenci ve dövmeci 33 yaşındaki Özlem Başol, nikahlarında giydikleri formalarla Fenerbahçe sevgilerini herkese gösterdi. Çiftin evlenme cüzdanlarındaki fotoğraflarının da formalı olduğu görüldü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sevindik Ferit Ali Küçüka Nikah Salonu'ndaki nikah öncesi çift gelinlik ve damatlık almak yerine Fenerium'dan Fenerbahçe forması aldı. Fenerbahçe formalarıyla nikah kıydıran Özlem Başol-Rıfat Değirmenci çiftinin şahitliğini, Galatasaraylı Funda Mercanoğlu ile Beşiktaşlı Emine Tegit yaptı. Şahitler çiftin isteği üzerine nikah töreninde Fenerbahçe forması giydi. Rıfat ve Özlem Değirmenci çifti, iyi bir Fenerbahçe taraftarı olduklarını belirterek, sarı-lacivert formalar giyerek evlenme hayalini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Avukat Rıfat Değirmenci, şöyle dedi:

"Nikah törenimizde Fenerbahçe formasını şike soruşturmasına tepki olsun diye giymedik. Şike yapıldıysa da yapılmadıysa da bu durum bizi Fenerbahçe'den koparmaz. Biz iyi bir taraftarız."

Gelin Özlem Başol da, Fenerbahçeli olarak Fenerbahçeli biriyle evlendiği için mutlu olduğunu belirtirken, "Galatasaray ve Beşiktaşlı arkadaşlarımız da nikah şahitliği yaptı. Bizim isteğimiz üzerine Fenerbahçe forması giydi. Onlara da teşekkür ediyoruz. Umarım, bundan sonra Fenerbahçeli olurlar" diye konuştu.