BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MAGAZİN

Boşanma Aşamasına Gelen Hande Ataizi, Kendini Estetiğe Verdi

Hande Ataizi ile Benjamin Harvey çiftinden kötü haber geldi. İkilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Öte yandan Ataizi'nin son görüntüsü ise herkesi şoke etti.

Hande Ataizi 2012'de Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile evlenmiş, 2014'te anne olmuştu. Ataizi evliliğe dair şöyle konuşmuştu: ''Tek eşlilik, her gece aynı adamla DVD izlemek, belirli aktivitelerde bulunmak zamanla sıkıcı bir rutin getiriyor. İyi ki zamanında renkli yaşamışım, bazı şeyleri yapmışım. Bu sayede şimdi oturaklı, huzurluyum. İçimde yapmak istediğim hiçbir şey yok.''

Duymayan Kalmasın adlı magazin programının haberine göre, Hande Ataizi ile Benjamin Harvey çiftinden kötü haber geldi. İkilinin boşanma kararı aldığı iddia edildi. Öte yandan Ataizi'nin son görüntüsü ise herkesi şoke etti.

Burnunu yeniden yaptıran Hande Ataizi, dudaklarındaki silikonu da yeniletti. Ataizi'nin dudaklarındaki şiş görüntüyü görenler arı sokmuş sandı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler