BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,62
ALTIN 2.391,74
HABER /  GÜNCEL

Boğazladı, bıçakladı, tecavüz etti

13 yaşındaki kız arkadaşını feci şekilde öldürdü. Önce gözleri dönene kadar boğazladı, sonra öldüğünden emin olmak için bıçakladı. En fenasını da en son yaptı.

Abone ol

ABD Brromfield'da yaşayan 18 yaşındaki bir genç 13 yaşındaki kız arkadaşını hunharca katlettiği için birinci dereceden cinayetten sorgulanacak.

Ekim 2008'de işlenen cinayette genç kız parçalara bölünmüştü. Bedeninin parçaları ise ocak ayında şehrin kanalizasyon kanallarının birisinde bulunmuştu.


Yapılan bir otopside Kelsey adlı genç kızın kötü bir şekilde öldürüldüğünü açığa çıkardı.

BOĞAZLADI, BIÇAKLADI, TECAVÜZ ETTİ

Bir tanığın ifadesine göre 18 yaşındaki genç bir arkadaşına sevgilisini ‘gözleri dönene kadar' boğazladığını, öldüğünden emin olmak için boğazından birkaç defa bıçakladığını da anlattı.

Çarşamba günü mahkemede açığa çıkan yeni bir bilgiye göre katil zanlısı kız arkadaşının bedeni soğuduktan sonra onunla cinsel ilişkiye girdiğini anlatıyor.

Polise göre Pacheco isimli genç cesedin bulunduğu yere birkaç kere gitmiş. Polisin verdiği bilgiye göre Pacheco cansız bedeni daha iyi saklamak için onun yerini değiştirmiş olabilir ve eti eritmesi için üzerine soda dökmüş olabilir.

Pacheco aynı zamanda öldürdüğü sevgilisinin dişlerini polisin diş izlerinden kimlik tespiti yapamaması için sökmeyi düşündüğünü de söyledi