BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.412,56
HABER /  GÜNCEL

Bitlis'te teröre karşı tek yürek!

Bitlis'te dün akşam yaşanan terör saldırısının ardından, kent ayağa kalktı!

Abone ol
Türkiye dün akşam ardarda gelen terör saldırılarıyla sarsıldı. Üç polisi şehit verdiğimiz saldırının hemen ardından bu kez Bitlis'ten acı haber geldi. Bitlis halkı, yaralı askerler için hastaneye koştu, teröre karşı bir kez daha tek yürek oldu.

Bitlis'te asker ve korucuların terör saldırısında yaralandığını duyan Bitlisliler yaralı asker ve koruculara kan vermek için adeta bir birleriyle yarıştı. Halk, Bitlis Devlet Hastanesine akın etti
 
Çatışmada yaralanan bir asker ve 4 korucuya kan vermek için Bitlis Devlet hastanesi önünde uzun kuyruklar oluşturan Bitlisli vatandaşlar yaşanan terör saldırısını da kınadı.

Göstermiş oldukları örnek davranışla kardeşlik vurgusu yapan Bitlisliler birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Öte yandan çatışmada yaralanan asker ve korucuların Bitlis Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Diyarbakır karayolunun 20. Kilometresinde bulunan Buzlupınar mevkiinde askeri araca taciz ateşi açması sonucu yaralanan 1’asker ve 4 korucunun isimleri belli oldu.
 
Yaralı asker ve korucuların isimleri şöyle; Asker: Ali Güleşçi, Korucular: Ücret Kırmızı Zambak, Vahdet Kırmızı Zambak, Hilmi Özgen, Aziz Aktaş.
 
Öte yandan çatışmanın devam ettiği belirtilirken, koruculardan birinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Ayrıca bölgede havadan ve karadan operasyonlar devam ediyor.