BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Birand'ın elinden gelse dövecek

Önce Altaylı ardından Birand! Ekranın ünlü isimleri sinirlendikçe, kavgadan bahsediyor. İşte Birand'ın sözleri;

Abone ol

GAZETECİLER- Şiddet haberleri ekranın ünlü isimlerini de mi etkiliyor? Fatih Altaylı'nın canlı yayındaki "şiddet yüklü" o sözleri hafızalarda hala tazeliğini korurken, benzer sözleri bu kez de Kanal D'de Mehmet Ali Birand'ın duyduk. Birand öyle sinirlendi ki elinden gelse ekrandan atlayıp, ağız burun düz gidecekti!

Mehmet Ali Birand bu akşam ana haber bülteninde fena sinirlendi. Birand'ı sinirlendiren kendi sunduğu haberdi. Karısını feci şekilde dövüp, bazı uzuvlarını kesen ve mesleği kasaplık olan adamın haberi. Haberi sunan Birand, kapatırken öyle sinirlendi ki 'Bu adamı alıp eşek sudan gelinceye kadar döveceksin!' demekten kendini alıkoyamadı. Birand seyircilerinden özür dilemeyi de ihmal etmedi.

İşte Kanal D Ana Haber'den ilginç bir Birand manzarası...





HABERTÜRK'ÜN BİRİNCİ YAŞ
YILDÖNÜMÜNDE ALTAYLI KİMİNLE KAVGA
EDECEKTİ, KİMLERE ÇATTI?
İŞTE ALTAYLI'NIN O SÖZLERİ...

[PAGE]

Gazete Habertürk birinci yaşını doldurdu. Gazetenin yayın yönetmeni Fatih Altaylı Bloomberg HT ekranlarında Gülin Yıldırımkaya'nın sorularını yanıtladı. Altaylı sıra kendisiyle ilgili eleştirilere girince "ileri gideni pataklarım hem de kodummu oturturum cinsinden" deyince şaşırttı!

İşte Bloomberg HT ekranlarında yayınlanan o programdaki o sözler;

Gülin Yıldırımkaya: Fatih Bey bir de şunu merak ediyorum. Bulunduğunuz pozisyon, kalemizin sert olması nedeniyle sürekli erleştirilen ve çok sert polemiklerin içerisinde yer almak zorunda kalan bir isimsiniz. Bu bir yayın yönetmeninin psikolojisini nasıl etkiler? Yani okuduğunuz zaman sinirleniyor musunuz? Yoksa gülüp geçiyor musunuz?

Fatih Altaylı: Şöyle bir huyum var. Çocukluktan kalma bir huy. Ben hiçbirşeyi takmam. Sevmediğim, benim için değeri olmayan insanların benim hakkımda söylediklerini takmam. Değeri olanları da bir yere kadar. Dış etkenlere kapalıyım. Bunlara takılmamak lazım. Ben kendi doğru bildiğimi yapmaya devam ederim. Birileri söver, birileri sever. Söven eğer kötü niyetliyse onunla hiçbir ilişkim olmaz. Kötü niyetli değildir, öyle düşünüyordur o zaman onunla ilişkimi de bozmam. Gördüğüm zaman sarılır öperim. Ama kötü niyetli bana böyle adilik olsun diye bir şey yapıyorsa, kıskançlıktan, fesatlıktan başka niyetlerle yapıyorsa..

"BİR TANE PATLATAYIM..."

Bazen içimden şu geçmiyor da değil onu da itiraf etmek lazım. Bir tane patlatayım. Çükü eskiden olurmuş bunlar. Gazeteciler birbirini dövermiş zamanında. Benim de içimden şuna bir tane çakayım dediğim adamlar oluyor. Medeniyetsiz bir tavır olacağını söyledikleri için yapmıyorum ama açıkcası bazen dövmek istediğim hakikaten, eski sporculuk da var, kodum mu oturturum. Bir tokat atabilirim mesela. Çok fazla değil şöyle pat diye bir tane vursam falan dediğim adamlar var.

GÖRDÜĞÜ YERDE DALACAK

İşin cılkını çıkarırlarsa kişiliğime, aileme, çoluğuma, çocuğuma dil uzatırlarsa hakikaten döverim. Bir yerde yakalar döverim. Öyle gizli, bir yerde değil. Bir lokantada bir tokat patlatırım. Döverim derken ayağımın altına alıp parçalayacak halim yok ama şöyle bir Osmanlı tokadı patlatırım.