BIST 10.153
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.459,57

Bir yastığa baş koydular!

Bir yastığa baş koydular!

Yayın hayatında 35. yılını dolduran yaşam ve magazin dergisi people, özel sayısında örnek evlilik sürdüren ünlü çiftlere yer verdi. evliliklerinin süresi 10 yılı geçenlerin uzun soluklu sayıldığı ünlüler dünyasının senelerdir aynı yastığa baş koyan çiftleri şöyle:

Bir yastığa baş koydular!

Yayın hayatında 35. yılını dolduran yaşam ve magazin dergisi People, özel sayısında örnek evlilik sürdüren ünlü çiftlere yer verdi. Evliliklerinin süresi 10 yılı geçenlerin uzun soluklu sayıldığı ünlüler dünyasının senelerdir aynı yastığa baş koyan çiftleri şöyle:

Bir yastığa baş koydular!

-Paul Newman-Joanne Woodward: Sinema dünyasının efsane oyuncusu Paul Newman'ın, eşi Joanne Woodward ile yolu, Broadway'de sahnelenen ''Picnic'' adlı tiyatro oyununda rol aldıkları sırada kesişti. Ünlü aktör, hayata gözlerini yumana kadar eşine bağlılığıyla tanınırken, evlilikleri de tam yarım asır sürdü. Geçen yıl 83 yaşında yaşama veda eden Newman, evliliğinin sırrını ise, ''tek eşlilik, tereyağı sürülmüş bir ekmeğin hangi yüzünün yağlı olduğunu bilmek kadar kolay. Ayrıca, evimde ızgara varken neden dışarıda hamburger yiyeyim?'' sözleriyle açıklamıştı.

Bir yastığa baş koydular!

Denzel Washington-Paulletta Pearson: Oscarlı ünlü oyuncu Denzel Washington da evliliği örnek gösterilen sanatçılardan. Sinema dünyasına 1977 yılında televizyon dizisi ''Wilma'' ile adım atan sanatçı, bu ilk ekran denemesinde yaşamını değiştiren bir tesadüfü de yaşadı. Orada 4 çocuğunun annesi olacak Pauletta Pearson ile karşılaşan 54 yaşındaki sanatçı ile 59 yaşındaki eşi, 26 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Oyuncunun mutlu evlilik için erkeklere verdiği esprili öğüt ise şöyle: ''Karınız ne derse yapın ve ağzınızı sürekli kapalı tutun''...

Bir yastığa baş koydular!

Kevin Bacon-Kyra Sedgwick: Sinema dünyasının bu uzun soluklu çifti de bugüne kadar hem evde, hem de beyazperdede uyumlu çalışmalarıyla tanınıyor. ''Pyrates'' ve ''The Woodsman'' adlı filmlerde birlikte çalışan ikili, 21 yıldır evli. Kyra Sedgwick, bu evliliği yıllardır sürdürmesinin sırrını ise, ''Hem birbirimize, hem de mesleklerimize önem veriyoruz'' sözleriyle aktarıyor.