BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bir vidanın yol açtığı büyük acı

Tekne tamir atölyesi bulunan Alparslan Kurt, bir deniz bisikletini tamir ediyordu. Yolun karşısına vida almak için geçince olanlar oldu.

Abone ol

Yolun karşısına geçmek isterken arapabanın çarpmasıyla bariyere sıkışan talihsiz adamın bacakları koptu.

Antalya'da tekne tamir atölyesinde deniz bisikletini onarırken vidası biten 41 yaşındaki Alparslan Kurt, yolun karşısında işyeri bulunan kardeşinin yanına gidip vida almak istedi.

Yola çıktığı sırada hızla gelen otomobilin bariyerlere sıkıştırdığı Kurt'un bacakları koparken, kazada 3 kişi daha çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza saat 10.00 sıralarında, Antalya'yı Alanya'ya bağlayan D-400 Karayolu Havalimanı Kavşağı'nda meydana geldi. Yol kenarında tekne tamir atölyesi bulunan Alparslan Kurt, bir deniz bisikletini tamir ediyordu. Çalışma sırasında vidası biten Kurt, yolun karşısında işyeri bulunan kardeşinin yanına gidip vida almak istedi. Karşıya geçmek için yola çıkan Kurt'a, Erdal Bayraktar'ın kullandığı 07 EUP 09 plakalı otomobil çarptı.

OTOMOBİL İLE BARİYER ARASINDA SIKIŞTI

Çarpmanın etkisiyle otomobil ile yol kenarındaki bariyerlere sıkışan Alparslan Kurt'un sağ ayağı diz hizasından, diğeri diz altından koptu. Erdal Bayraktar'ın kullandığı otomobil ise bariyerlere çarptıktan sonra ters dönerek aynı istikametten gelen Kenan Karabulut'un kullandığı 07 BHV 93 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki otomobilin sürücüsü ile Kenan Karabulut'un kullandığı otomobilde bulunan Ali Uçtu yaralandı.

Kazanın ardından her iki ayağı da kopan Alparslan Kurt, Kenan Karabulut ve Ali Uçtu, çevre hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Hafif yaralı Erdal Bayraktar ise ifade vermek için bulunduğu ekip otomobili içinde tedavi edildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirilen Alparslan Kurt, acil servisteki ilk müdahalenin ardından kopan bacaklarının dikilmesi için ameliyata alındı. Beyninde travma, kaburgalarında kırık ve akciğerinde delik olduğu belirtilen Kurt'un durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.