BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

Bir erkeğe mesaj atılmayacak durumlar

Bir erkeğe mesaj atılmayacak durumlar

Sevgiliniz ya da sevgili adayınızla yaptığınız telefon mesajlaşmaları, bazı durumlarda ilişkiniz için tehdit unsuruna dönüşebilir. hangi durumlarda mı?

Bir erkeğe mesaj atılmayacak durumlar

Sevgiliniz ya da sevgili adayınızla yaptığınız telefon mesajlaşmaları, bazı durumlarda ilişkiniz için tehdit unsuruna dönüşebilir. Hangi durumlarda mı?

Bir erkeğe mesaj atılmayacak durumlar

Mesajlaşmak, ilişkilerde telefonla konuşmaktan daha sık başvurulan bir iletişim yöntemi haline geliyor. Dolayısıyla gün geçtikçe mesaj atmaya daha çok alışan parmaklarınız, ilişkilerinizin iyi ya da kötü anlarında her an başrolü kapmaya hazır durumda bekliyor. Ancak bu alışkanlığın ilişkilere çok büyük zararları olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. "Mesajlaşmayı abartmak bazı durumlarda erkekleri çıldırtabilir" diyen Arlene Krieger, bunun erkekleri istemedikleri zamanlarda cevap vermeye zorlayan bir hareket olduğunu söylüyor. Bu ve bunun gibi birçok durum ve neden mesajlaşmayı ilişkiler için tehlikeli hale getiriyor. Özellikle de o ilişki daha tam olarak rayına oturmamışsa...

Bir erkeğe mesaj atılmayacak durumlar

İLK BULUŞMA SONRASI

Rüya gibi bir akşam geçirdikten sonra sevgili adayınıza mesaj atmamak için kendinizi zor tutuyor olabilirsiniz ama tutmalısınız.
Çünkü bu mesaj, içinde az da olsa bir dürtme ve ısrar isteği barındırıyor.

Hatta psikolog Diane Kirschner'a göre randevu sonrası attığınız bu adım, onun sizin peşinize düşme hevesinin azalmasına neden olabiliyor

Bir erkeğe mesaj atılmayacak durumlar

SARHOŞKEN

Cep telefonlarında alkolmetre teknolojisi olmadığı sürece, içkiliyken kime ne mesaj atacağınızın kontrolünü kendiniz sağlamak zorundasınız.
Özellikle onu görmek istediğinizi söyleyen, yalvarır moddaki bir mesajla tüm ipleri karşınızdakinin eline vermiş olursunuz.