BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.470,25
HABER /  DÜNYA

Bir Aşk Hikayesi 22 bölüm özeti

Bir Aşk Hikayesi dizisinde beklenmedik bir ihbarla her şey değişir.

Abone ol

Bir Aşk Hikayesi son bölümünde Korkut ve Ceylan tam da birbirlerine kavuşmuşken beklenmedik bir ihbar her şeyi alt üst ediyor.

Bir Aşk Hikayesi hayranlarının sabırsızlıkla beklenen 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü ile seyircileri merak içinde bırakan Bir Aşk Hikayesi'nin 22. bölüm fragmanında yeni bölüme dair önemli sahnelerden örnekler bulunuyor. İhbar ile tutuklanan Korkut Ali ne yapacak. Ceylan sevdiği için nasıl bir fedakarlıkta bulunacak? İşte Bir Aşk Hikayesi 22. bölüm fragmanı ve özeti:

Bir Aşk Hikayesi 22. Bölüm Özeti:

Korkut, Gönül'le hesaplaşırken şu sözleri haykırır: "Sen hiç aşık oldun mu? Hayatın boyunca aradığın her şeyden onun bir gülüşü için vazgeçtin mi? Mesela annenden..." Kalan günlerini hapishanede geçirecek olsa bile Korkut Gönül'ün isteklerini reddeder. Ancak Korkut'un ödediği bedel Ceylan'ınkinin yanında hiçbir şeydir. Cennet de Ceylan da Korkut'u hapishaneden çıkarmak için sahip oldukları en değerli şeyden vazgeçerler. Sonunda Korkut özgürlüğüne kavuşur ama artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.