BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.499,38

Bir annenin en acı feryadı

Bir annenin en acı feryadı

İstanbul'da gürcü üvey annesi ve anneannesi tarafından vahşice öldürülen 9 yaşındaki fırat sezer, memleketi şanlıurfa'da gözyaşları arasında toprağa verildi. gaziantep'ten gelerek cenazeye katılan küçük fırat'ın annesi ve yakınları ise tabuta kapanıp gözyaşı döktü.

Bir annenin en acı feryadı

İstanbul'da Gürcü üvey annesi ve anneannesi tarafından vahşice öldürülen 9 yaşındaki Fırat Sezer, memleketi Şanlıurfa'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Gaziantep'ten gelerek cenazeye katılan küçük Fırat'ın annesi ve yakınları ise tabuta kapanıp gözyaşı döktü.

Bir annenin en acı feryadı

Küçük Fırat'ın cenazesi camiden çıkarılıp mezarlığa götürülürken anne Meryem Gül'ün gözyaşları içerisinde "Fıratım nereye gidiyosun" demesi herkesin yüreğini burktu.Önceki gün İstanbul'un Sultangazi Mahallesinde Gürcü üvey anne ile üvey anneannesi, 9 yaşındaki Fırat Sezer'i bıçakla parçalayarak öldürdü.

Bir annenin en acı feryadı

İki kadın daha sonra küçük çocuğun parçaladıkları cesedinin her bir parçasını poşetlere koyup sokaklara atarken polis tarafından yakalandı. Duyanların kanını donduran vahşi cinayetin ardından üvey anne ve anneanne tutuklandı.

Bir annenin en acı feryadı

Küçük Fırat'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinin ardından teslim alan yakınları tarafından toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa'ya getirildi. Küçük Fırat'ın cenazesi ilk olarak Sezer ailesinin yaşadığı Kara Meydanı Mahallesi'ne getirildi. Fırat'ın tabutunun eve getirilişi sırasında gözyaşına boğulan baba Necmettin Sezer ile akrabalarını, yakınları teselli etti.