BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.435,94
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Binali Yıldırım gönüllere taht kurdu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Ak Parti'den adaylığını koyan Binali Yıldırım, İzmir'de adeta bir sevgi seli ile karşılaştı..

Abone ol

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için 3 bin kilometre öteden Almanya'dan gelen ve iki lüks otomobilini "Binali Yıldırım'la Çok Kolay" yazısıyla donatan Türk-Alman vatandaşı Turgut-Arzu Aksoy çifti, İzmir'de Yıldırım için gönüllü kampanya yürütüyor. 

Üzerinde Binali Yıldırım'ın fotoğrafının ve İzmir projelerinin fotoğrafının basılı olduğu t-şhirt yaptırarak vatandaşlara dağıtan Aksoy çifti, seçim çalışmaları yapan Binali Yıldırım'ın önüne çıktı. Otomobilleri gören Yıldırım, arabasından inerek otomobilleri inceledi. Teşekkür eden Yıldırım, genç hayranı ile birlikte direksiyona da geçti. Yıldırım'ın kaptanlığındaki şehir turu Alsancak semtinden Balçova Kaya Termal Otel'e kadar sürdü. Otomobilin direksiyon koltuğunda Yıldırım'ı görenler kısa süreli şaşkınlık yaşarken, cep telefonları ile Binali Yıldırım'ı görüntülemeye çalıştı. Yıldırım, direksiyonda vatandaşların ilgisine el sallayarak karşılık verdi.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde işyeri bulunan 39 yaşındaki Turgut Aksoy, 36 yaşındaki eşi Arzu Aksoy ile birlikte İzmir'i karış karış geziyor.
 

Aksoy çifti, Binali Yıldırım'ın afiş fotoğrafının kaplı olduğu otomobillerini ayrı ayrı kullanıyor. İzmir'in hizmet görmeyen bir şehir olduğunu belirten Aksoy, "Benim Bornova'da ısı tesisatları üzerine işyerim var. İlk olarak 7 yıl önce İzmir'e geldim. Havaalanından indikten ve şehre doğru geldiğim sırada yere göğe sığdırılamayan İzmir burasımı diye düşündüm. Çok şaşırdım. İşim gereği sürekli olarak İzmir'e gidip geliyorum ama herhangi bir iyiye gidiş, yenilik göremedim. Bize göre İzmir'e hizmet edecek ve güzellik katacak tek isim Binali Yıldırım'dır" diye konuştu.

İZMİR'İ KURTARIN! 
Ak Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İzmir'de gittiği neredeyse bütün ilçelerde "İzmir'i Kurtarın" sloganlarıyla karşılaşıyor..