BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,90
POLİTİKA

Binali Yıldırım Beykoz'da vatandaşlarla buluştu

BMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, cuma namazını Beykoz'da Paşabahçe Camisi'nde kıldı.

Cuma namazını kılmak için Beykoz'a gelen Yıldırım, namaz öncesinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Binali Yıldırım, cuma namazının ardından, Yılmaz Çakmak adında bir vatandaşın cenaze namazını kıldı. Yakınlarına başsağlığı dileyen Yıldırım, cami çıkışında vatandaşları selamladı. Ardından vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım vatandaşlarla selfie de çektirdi.

Cami çıkışı sonrası esnaf ziyareti yapan Binali Yıldırım, esnafın sorunlarını dinledi. Esnafla beraber sohbet eden ve Karadeniz pidesi yiyen Yıldırım, kıraathaneye de girdi. Kahvede vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Yıldırım, kahvede de esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaret çıkışı basına açıklamada bulunan Yıldırım, şunları kaydetti: "Bugün bütün İstanbulluların cumasını tebrik ediyorum, cumaları mübarek olsun. Bugün Paşabahçe'de hem bir cenaze vardı, buranın eşrafından sevilen bir vatandaş Yılmaz Bey'in cenazesine katıldık. Bu vesileyle buranın yerlileri ve sakinleriyle Paşabahçelilerle biraraya geldik. Bu bir ayarlanan program değil, kendiliğinden oluşan bir durum. Çok şükür insanlarımıza, hemşehrilerimizle biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onların öneri ve düşüncelerini alıyoruz. Bizim görevimiz dinlemek. Daha çok dinlemek ve daha az konuşmak."

Sitene Ekle