BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
GÜNCEL

Şeyma Kambur'un ablasından açıklama

Kartal'da yaşanan bina çökmesinin ardından enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şeyma Kambur'un ablası muhabirlere açıklamada bulundu.

Enkaz altında Kardeşi Şeyma Kambur ile dört ve sekiz yaşlarında iki yeğeninin olduğunu dile getiren abla, gerçekleştirilen dinleme faaliyeti sırasında 5 kişinin sesinin duyulduğunu bu yüzden çalışmaların hızlandırıldığını da ifade etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında yaptığı açıklamada, "16 yaşında bir erkek. Genç bir çocuğumuzu canlı olarak arkadaşlar çıkardılar. Oradan bir ses geldi, müdahale ettiler. Şimdi de ambulansla hastaneye sevk ediliyor. İsmi belli ama ben söylemeyeyim, namazdan sonra genel bir açıklama yapacağız. Şükürler olsun." dedi.

6 Şubat Çarşamba günü çöken binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları 45. saatte devam ederken, enkaz altında kalanların yakınları da hayatlarının belki de en zor bekleyişini yaşıyor.

"SİZ DE DUA EDİN NE OLUR" Enkaz altından çıkarılan gencin yakınlarından biri, buruk sevincini paylaşırken diğerlerinin de en kısa zamanda çıkarılabilmesi için herkesin dua etmesini istedi: "Bütün ailem duyun buradan beni. Dua eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah yavrularımdan da haber alırız. Siz de dua edin ne olur. "

Sitene Ekle
Etiketler