BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.439,55
MAGAZİN

Billur Kalkavan"Sevgilimin çocuk yapacağı kadını ben seçerim"

56 yaşındaki oyuncu Billur Kalkavan, katıldığı 2. Sayfa programında kendisinden 22 yaş küçük sevgilisinin ileride bir çocuk istediği zaman o kadını kendisini seçeceğini söyledi.

Oyuncu Billur Kalkavan (56), kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı ile birlikte Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. İkili, canlı yayında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Billur Kalkavan, "Buğra ileride çocuk istediğinde onu mutlu edecek kadını ben seçerim" sözleriyle şaşırttı.

Billur Kalkavan, canlı yayınla şunları söyledi: "Buğra'nın annesiyle aramda 10 yaş var. En başından beri çocuk istemedim, Buğra da istemedi. Daha 35 yaşında, belki 40-45 yaşında bana gelip 'Ben bir çocuk istiyorum' diyecek. Onun için Buğra'ya 'Sana beraber seçeriz' diyorum. Buğra'yı çok iyi tanıyorum. Onu mutlu edecek kadını da en iyi ben seçerim."

Buğra aradığında hala telefonunu 'Efendim aşkım, buyur' diyerek açıyorum. Biz Buğra ile ilk başladığımızda psikiyatr arkadaşımız bana 'Billur tamam genç seviyorsun, ama bu sefer biraz abarttın' dedi. 'Ben mutluluğuma bakarım, 3 gün mutlu ediyorsa 3 gün yaşarım' dedim. Şimdi 10 yıl bitti. Hiç yaşamamaktan ise 3 gün yaşarım ama yaşarım!"

Sitene Ekle