BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

Bilecik hava durumu okullar tatil mi?

BİLECİK için hava durumu raporu kar alarmı verdi. Bilecik Valiliği yarın yani 30 Aralık çarşamba ve 31 aralık perşembe günü okulları tatil eder mi?

Abone ol

BİLECİK  hava durumu raporuna göre son yılların en yoğun kar yağışı yarın vuracak. Peki Bilecik Valiliği yarın yani 30 Aralık çarşamba ve 31  Aralık 2015 perşembe günü okulları tatil eder mi?

Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu alarmı bütün illerde alarm verilmesine sebep oldu. Son yılların en şiddetli kar yağışı geliyor ve Bilecik ili de yoğun kar altında kalacak. Kar yağışı zaman zaman tipiye çevirecek. Meteorolojinin açıklamasına göre çok kuvvetli olacağı bildirilen kar yağışı ile birlikte sıcaklık 8 ile 15 derece arasında düşecek.

BİLECİK OKULLAR 30 ARALIK ÇARŞAMBA VE 31 ARALIK PERŞEMBE TATİL Mİ?

BİLECİK  Valiliği yarın yani 30 Aralık 2015 çarşamba ve 31 Aralık perşembe günü okullar tatil mi sorusunun yanıtını gece saatlerinde yapacağı değerlendirme ile verecek. Kar yağışı özellikle perşembe günü hayatı durduracak. Bilecik Valiliği 'nin yılbaşı arefesi olan 31 Aralık perşembe günü yarım gün olan tatil kararını tam güne çıkarma ihtimali oldukça yüksek. Kar tatili kararı alındığı anda bu haberde bulacaksınız.

BİLECİK HAVA DURUMU

GÜN GÜN HAVA DURUMU VE KAR ALARMI

Meteorolojinin sitesinden yayınladığı kar yağışı alarmına göre hava sıcaklığı 8 ile 15 derece arasında düşecek. Kar yağışı İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Kütahya, Eskişehir, Konya ve Kayseri başta olmak üzere yurdun bir çok kesiminde hayatı felç edecek. Gün gün kar yağışı hava durumu raporu şu şekilde;

29.12.2015 SALI GÜNÜ HAVA DURUMU ; Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz kıyılarının yağmurlu, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

30.12.2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ HAVA DURUMU : Ülkemizin kuzey iç ve doğu kesimlerinde görülmesi beklenen kar yağışlarının; Marmara'nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer yoğun olacağı tahmin edilmektedir.

31.12.2015 PERŞEMBE HAVA DURUMU ; Kuzey iç ve doğu kesimlerde görülmesi beklenen kar yağışlarının; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Balıkesir'in kuzeyi ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer yoğun olacağı tahmin edilmektedir.

01.01.2016 CUMA GÜNÜ HAVA DURUMU ; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Akdeniz bölgesinde görülmesi beklenen yağışların; İstanbul başta olmak üzere Marmara'nın doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin edilmektedir.

02.01.2016 CUMARTESİ HAVA DURUMU ; Yağışlı sistemin Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda etkili olduktan sonra yurdumuzu terk edeceği tahmin edilmektedir.

BÜNYAMİN SÜRMELİ : SON YILLARIN ŞİDDETLİ KAR YAĞIŞI GELİYOR