BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL

Bilal Meşe kimdir Arda Turan'ın saldırdığı gazeteci

Milli futbolcu Arda Turan uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye saldırdı. Peki Arda Turan Bilal Meşe'ye neden saldırdı Bilal Meşe kimdir? Bilal Meşe kaç yaşında nerede çalışıyor tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

TÜRKİYE - Makedonya maçı öncesi Arda turan özel bir uçakta Bilal Meşe'ye saldırdı. Herkes Bilal Meşe'nin kim olduğunu ve Arda Turan'ın neden saldırdığını merak ediyor. Peki Bilal Meşe kimdir nerede çalışıyor detaylar haberimizde.

A Milli Takım dün akşam Makedonya ile dostluk maçına çıktı. Karşılaşma 0-0 berabere bitti. Maç sonrası büyük bir gerilim yaşandı. EURO 2016’da yaşanan prim tartışmaları takım uçağında tekrar açıldı. 

ARDA TURAN NEDEN SALDIRDI?

Milli Futbolcu Arda Turan, Bilal Meşe’yi hedef alarak “Söyle Bilal Meşe, söyle orada mıydın? Bizle miydin de prim mevzusunu yazdın? Biz kimden para istemişiz? Kimden prim istemişiz? Konuş şimdi konuş. Hadi, onlarda burada! Burada soruyorum. Kim yazdırdı bunları sana. Kim söylüyor sana bunları söyle hadi. Bu ülke böyle ülke! Seni bu uçağa alırlar. Alırlar tabii. Seni bu uçağa alanlara da söylüyorum! Duysunlar. Senin gibi şerefsizi bu uçağa alanların a…. k….!” tepki gösterdi.

BİLAL MEŞE'NİN O YAZISINA TEPKİ

Arda Turan'ın "asla unutmayacağım" ve "aileme laf söyletmem" diyerek Bilal Meşe'ye tepki gösterdiği ilgili yazının bir bölümü şu şekilde:

"Milli Takım kampında perde arkasında yaşananları yinelemeye gerek yok... Herkes, yazdı, çizdi, yorumlarını yaptı! Yaşanmaması gereken olaylar asla bu kötü futbola mazeret olamaz. Primin tartışmalarına girecek halimiz de yok. Efendim 3-4 oyuncunun kilo fazlası dikkatimizi çekti. Bu oyun profesyonellerin oyunudur. Yediğinize, içtiğinize, kilonuza, yaşam biçiminize dikkat edeceksiniz kardeşim! Zorluk derecesi yüksek bir oyundan para kazanıyorsanız formunuzu hep üst seviyede tutmak zorundasınız. Diyeceğimiz o ki, bu sizin işiniz, ekmek paranız. Kazandığınız parada asla gözümüz yok, helal olsun. İşinize saygı duyacaksınız, ihanet etmeyeceksiniz!

"Haa bir de ailevi sorunlarınızı da asla işinize karıştırmayacaksınız! Hele hele Milli Takım'ın o formasını taşıyorsanız, sorunu kampa taşımak yerine çözümü yine aile içinde arayacaksınız. Ya da bu süreçte rafa kaldırmayı, işinize odaklanmayı bileceksiniz! Artı her işte olduğu gibi, futbolda da dün yoktur, yarın vardır."

PEKİ BİLAL MEŞE KİMDİR?

Gazeteciliğe 1973 yılında başlayan Bilal Meşe lise mezunudur. Mesleğe Türk Haberler Ajansı’nda başlayan Meşe, ilk olarak Beşiktaş muhabirliği yaptı. Ünlü gazeteci şu an Milliyet gazetesinde spor yazarlığı yapıyor.