BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Big Brother Türkiye'de Emrah'a: Kız arkadaşın mini giymiş, yapıştır!

Big Brother Türkiye'de alışveriş görevi için boks makinesinde yüksek puan almaları gereken yarışmacılardan İdil, Emrah'ı motive etmek için 'mini etek' ve 'aldatma' konularını ele alınca ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Big Brother Türkiye'de 6. haftanın alışveriş görevini yerine getiren yarışmacılar ilginç anlar yaşanmasına sebep oldu. Boks makinesine her vuruşlarında aldıkları puana göre para kazanan yarışmacılar, Emrah'ı motive etmek için 'Sevgilin mini etek giymiş, erkeklerini yanına gidiyor.Düşün' deyince bakın neler yaşandı...


5 Ocak Salı akşamı ekrana gelen bölümde, yarışmacıların yumruklarını konuşturup eve alışveriş için para topladıkları sahneler yayınlandı. Kızlardan sonra boks makinesine üç kez yumruk vurma sırası Emrah adlı yarışmacıdaydı.


TV izleyicilerinin “Bu Tarz Benim”in 2’nci sezonundan tanıyacağı İdil Naz Kaluç adlı yarışmacı, arkadaşı Emrah’ı şu sözlerle motive etti:


“Emrah, düşün kız arkadaşın, arkadaşlarının yanına mini etekle gelmiş. Yapıştır bir tane... Hem de beş erkek arkadaşının yanına...”


Bu motivasyonla Emrah ilk yumruğunu çaktı ve eve 421 lira kazandırdı.


İdil, arkadaşına gaz vermeye devam etti: “Giymiş mini eteği, üstüne de mini tişört yani...”


Ardından Rezan, “Başkalarıyla flört ediyor” dedi.


Emrah bu kez 529 lira kazandıran rekor bir vuruş yaptı.


Evdeki diğer erkekler de İdil ve Rezan’ın yaptıklarını gururla anlattı kameralara: “Sağlam gaza getirdik Emrah’ı.”

Sitene Ekle
Etiketler