BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21
GÜNCEL

Acun’un konuşması salondakileri kahkaya boğdu

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ‘Yılın Yıldızları’ ödül töreni sanat, spor, ekonomi ve siyaset dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. En Beğenilen Televizyon Kanalı ödülünü aldıktan sonra konuşma yapan Acun Ilıcalı, salondakileri kahkahaya boğdu.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Geceye 5 bin Yıldızlı öğrencinin oylarıyla ‘2015 Yılının En İyileri’ olarak belirlenen iş, medya ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı.


Gecede En Beğenilen Televizyon Kanalı seçilen TV8 kanalı adına ödülü kanalın sahibi Acun Ilıcalı aldı. Ödülü aldıktan sonra konuşma yapan Ilıcalı, “Hayatta bir kere ben şu olacağım diyerek hayallerinizin peşinde koşmayın, çünkü olmuyor. Bırakın hayat sizi ileriye götürsün. Şimdi 20 yaşındasınız, o yüzden kurduğunuz hayaller doğru hayaller değil. Benim babam bana Üniversiteye gidereceksin demişti, ama mezun olacaksın dememişti” şeklinde konuştu. Ilıcalı’nın konuşması ve öğrencilere tavsiyesi salonda bulunan katılımcıları kahkahaya boğdu.

Sitene Ekle