BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,04
ALTIN 2.447,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Beylikdüzü yeni bir dost kazandı

Lugansk Belediyesi(Ukrayna) ile Beylikdüzü Belediyesi arasında Ticari-Ekonomik, Bilimsel-Teknik ve Kültürel İşbirliği antlaşması imzalandı.

Abone ol

Lugansk Belediyesi(Ukrayna) ile Beylikdüzü Belediyesi arasında gerçekleştirilen Ticari-Ekonomik, Bilimsel-Teknik ve Kültürel İşbirliği antlaşmasında tarafları temsilen Lugansk Belediye Başkan Yardımcısı Kravçenko Sergey ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun metne imza attı.

İmza törenine Başkan yardımcısı Yetgin Çavdar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer Şimşek, Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali`nde Ukrayna`yı temsil eden dans grubu da katıldı. Karşılıklı hediye ve plaketlerin verildiği tören sırasında ortaya çıkan samimi görüntüler dikkatleri çekti.

İmza töreninin ardından Belediyemiz tarafından İstanbul turuna çıkartılan Ukray na ekibi, İstanbul`a olan hayranlığını gizleyemedi. İstanbul`un güzelliklerinden ve tarihi yapısından etkilenen ekip, Başkan Yusuf Uzun`a ve yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Taraflar arasında uzun vadeli dostluk ilişkileri kurmanın amaçlandığı sözleşmenin imza törenine ticari, kültürel ve ekonomik çalışmaların yanısıra öğrenci toplulukları bazında da faaliyetler yapılması hedefleniyor.