BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  GÜNCEL

Beylikdüzü hava durumu lodos alarmı saatlik tahmin uyarısı geldi

İSTANBUL'un Beylikdüzü ilçesinde dün başlayan şiddetli lodos yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteorolojinin son hava durumu tahminine göre Beylikdüzü'de şiddetli lodos zaman zaman etkisini arttıracak. Beylikdüzü'de bugün en yüksek sıcaklık 15 derece olacak. İşte 30 Kasım Beylikdüzü haritalı saatlik hava durumu tahmini tablosu....

Abone ol

BEYLİKDÜZÜ hava durumu 30 Kasım saatlik yeni hava durumu bilgilerini meteoroloji güncelledi. Dün öğle saatlerinde başlayan ve etkisini giderek arttıran lodos yaşamı olumsuz etkiledi ve birçok kaza yaşandı. Can kayıplarının da olduğu şiddetli lodos İstanbul'un birçok ilçesinde özellikle Beylikdüzü'de kendini yoğun hissettirdi. Peki Beylikdüzü'de bugün hava durumu nasıl olacak, 30 Kasım Salı günü Beylikdüzü saatlik hava durumu tahmini haberimizde... 

İstanbul'da bugün hava sıcaklığı 21°C dolaylarında seyredecek. Havanın mega kentte gün içerisinde genellikle parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra, yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Beylikdüzü hava durumu tahmini...

Öte yandan İstanbul'da bugün de lodos bekleniyor. Rüzgarın hızının saatte 110 kilometreye kadar çıkması bekleniyor. Fırtınanın özellikle saat 12.00 - 18.00 arasında etkili olacağı tahmin ediliyor.

Tam fırtına uyarısı: Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, öğle saatlerinden sonra Marmara'da batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-100km/sa), Ege, İç Anadolu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, yüksek kesimleri başta olmak üzere Karadeniz ile zamanla Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda kuvvetli ve tam fırtına (60-110 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.