BIST 11.001
DOLAR 42,53
EURO 49,62
ALTIN 5.772,62
HABER /  GÜNCEL

Beykoz'dan kahreden haber geldi

BEYKOZ'da 3 arkadaşıyla birlikte denize giren genç akıntıya kapılarak gözden kaybolmuştu. Acı bekleyişin ardından kahreden haber bugün geldi. Gencin cesedine ulaşıldı.

Abone ol

 Beykoz'da dün 3 arkadaşıyla denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan 17 yaşındaki Ahmet Aslanbay'ın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre Aslanbay'ın cesedine helikopter destekli çalışma sonucu Galera Mevkisi açıklarında ulaşıldı.

Beykoz'dan kahreden haber geldi - Resim: 0

Aslanbay ve 3 arkadaşı dün öğleden sonra Riva'nın Galera Mevkisi'nden denize girmiş ve gençlerin tamamı boğulma tehlikesi geçirmişti.

Dört arkadaştan 3'ü vatandaşların müdahalesiyle kurtarılırken, akıntıya kapılan Aslanbay'a ulaşılamamıştı.

Beykoz'dan kahreden haber geldi - Resim: 1


Olaydan sonra Deniz Polisi ve dalgıçların başlattığı çalışmalar, görüş mesafesinin düşüklüğü nedeniyle sonuç vermemişti.