BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.403,46
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ta yeni imzalar atıldı

Beşiktaş, bugün yeni kalecileri Tolga Zengin ve Günay Güvenç’e imza töreni düzenledi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza törenin...

Abone ol

Beşiktaş, bugün yeni kalecileri Tolga Zengin ve Günay Güvenç’e imza töreni düzenledi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen de yer aldı.
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, yeni oyuncuların transfer edilme nedenlerini ve oyuncularımızın özellikleri hakkında basın mensuplarına bilgilendirmelerde bulundu ve oyunculara yeni sezonda başarılar diledi.
Sözleşmelerin imzalanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni transferler Tolga Zengin ve Günay Güvenç ile Kaleci Antrenörü Jose Sambade açıklamalarda bulundular.

JOSE SAMBADE CARREIRA: “ÖNDER ÖZEN, 1,5 AYLIK SÜREDE BANA ÇOK YARDIMCI OLDU”
1,5 aydır yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Beşiktaş’ın yeni kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira, “Önder beye çok teşekkür ederim. 1,5 aylık sürede bana çok yardımcı oldu. İspanya’da 14 yıl Deportivo’da çalıştım. Büyük işler yaptık orada. Türkiye ligini biliyorum. Teklif aldığımda şaşırdım ama hemen kabul ettim. Büyük bir takıma geldim ve İstanbul’da yaşayacağım için mutluyum. Kaleciler çok iyi çalışıyorlar. Yeni sisteme hemen ayak uydurdular. Büyük kalecilere sahibiz. Beşiktaş’ın kalesinin gole kapalı olacağını düşünüyorum” dedi.

TOLGA ZENGİN: “BEŞİKTAŞ’A GELMEK ONUR VERİCİ”
Beşiktaş’ın Trabzonspor’dan transferi kaleci Tolga Zengin, siyah-beyazlı kulübe gelmenin onur verici olduğuna değinerek, “Transferimde emeği geçen başta Başkanımız Fikret Orman olmak üzere, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Önder Özen’e teşekkür ediyorum. Burada arkadaşlık çok üst düzeyde. Kaleciler arasında uyum var. Jose ile çalışmaktan mutluyum. Ondan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

GÜNAY GÜVENÇ: “TOLGA ABİMDEN DE ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM”
Beşiktaş’tan teklif aldığında çok heyecanlandığını dile getiren siyah-beyazlı takımın yeni transferi Günay Güvenç, sözlerine şöyle devam etti:
“Çok gururluyum Beşiktaş’ta forma giyeceğim için. Jose ile çalışacak olduğum için çok şanslıyım. Tolga abimden de çok şey öğreneceğim. Cenk ve Emre de üst düzey oyuncular. Beşiktaş’ın kalesinin emin ellerde olduğunu düşünüyorum.”
(İHA)