BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.405,19
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta Quaresma müjdesi

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak olan yıldız oyuncu Quaresma'nın dönüş tarihi belli oldu.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü ve Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren, Portekiz'den dün dönen Ricardo Quaresma'nın durumunun iyi olduğunu, Portekizli yıldızın 22. haftadaki Gaziantepspor maçının kadrosuna alınabileceğini söyledi.

Düren, kulübün internet sitesinde sakatlığı bulunan futbolcularla ilgili yaptığı açıklamada, Quaresma'nın koşulara başladığını ve topla çalışmalar da yaptığını belirterek, ''Quaresma'nın yarın MR'ı çekilecek ve kontrolleri yapılacak. Gaziantepspor maçı kadrosuna alınabilir. Kayserispor mücadelesine ise hazır olur'' dedi.

Sivok'un takımla birlikte çalışmalara başladığını belirten Düren, Hilbert'in de koşulara başladığını ve 15 gün sonra hazır olacağını kaydetti.

Mete Düren, Beşiktaş A2 takımının dün Manisaspor ile yaptığı karşılaşmada oynayan Ersan Adem Gülüm'ün hazır olduğunu, ancak bu oyuncuyu kontrollü oynattıklarını söyledi.

Düren, tedavisine Portekiz'de devam edilen Bebe'yi, 25 Ocak'ta Lizbon'a gidecek kulüp doktoru Devrim Urgun ve fizyoterapistin kontrol edeceğini ifade etti.