BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.443,19
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş'ta Bobo gerçeği ortaya çıktı

Brezilyalı yıldız futbolcu Bobo'nun derbide neden 18’e bile alınmadığını Beşiktaşlı yöneticiler açıkladı.

Abone ol

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 25’lik yıldız için Lokomotif Moskovalı idarecilerin 1 haftadır İstanbul’da olduğu öğrenilirken, Bobo’yla pazarlıkların sürdüğü Beşiktaş yönetimi tarafından doğrulandı.

Vatan gazetesinin haberine göre transfer yüzünden kafası karışık Brezilyalı, menajeri Juan Figer’in yardımcısı Cristian ile İstanbul’da görüşüyor. Ruslar’ın 3 yıllık sözleşme için senelik 3 milyon Euro’yu gözden çıkardığı kulüpten sızan bilgiler arasında. Üstelik ilk yılın parasını da peşin vereceklerini söyleyen Lokomotifli yöneticilere 3.5 milyon Euro’da direten Bobo, aksilik olmazsa Rusya’da hâlâ devam eden transfer dönemi içerisinde yeni kulübüne imzayı atacak.

6 MİLYON EURO KAÇMIŞTI!
Hatırlanacağı gibi daha önce Fransız ekibi Marsilya’dan gelen 6 milyon Euro’luk teklifi geri çeviren siyah-beyazlılar, Bobo’yla devre arasında 2 milyon Euro’ya sözleşme yenilemek istemişti. Ancak Sambacı bu rakama razı olmazken, şu anki ücreti olan paranın 2 katını yani 2.4 milyon Euro’dan aşağıya inmeyeceğini belirtmişti...
 
Taraflar arasında yaklaşık 1.5 aydır somut bir adım atılmaması üzerine Rusya’dan gelen teklife sıcak bakan Bobo’nun üzerinden Beşiktaş cüzi de olsa bir miktar para kazanabilir.

İmza parasına yanaşmadıkları için bir türlü yenilenmeyen kontrata rağmen sezon sonuna kadar siyah-beyazlılarla sözleşmesi olan başarılı forvet eğer Lokomotif’e giderse Beşiktaş yönetimi Ruslar’dan 1 milyon Euro’ya yakın bir imza parası talep edebilir.