BIST 10.000
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.433,30
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ın hedefini açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü kurumsal bir yapıya büründürmek için, göreve geldikleri günden itibaren çok önemli adıml...

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübü kurumsal bir yapıya büründürmek için, göreve geldikleri günden itibaren çok önemli adımlar attıklarını söyledi. Orman, hedeflerinin her branşta başarı olduğunu ifade etti.
Beşiktaş Dergisi’nin Kasım ayı sayısına açıklamalarda bulunan Başkan Orman, kurumsallık konusunda yapılanların önemine değinerek, “Son olarak tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak oluşturduğumuz BJK İcra Kurulu, yönetimimiz ile profesyonel kadrolarının yönlendirme ve koordinasyon sorumluluğunu taşıyacak. Bu görevde yer alan yöneticilerime ve Beşiktaşlılıklar’ının yanı sıra mesleklerinde de saygın konumlarda olan arkadaşlarıma Beşiktaş’a sağlayacakları herbir katkı için şimdiden teşekkür ederim” diye konuştu.

“BEŞİKTAŞ’IN HEDEFİ TÜM BRANŞLARDA BAŞARI”
Beşiktaş’ın temsil edildiği tüm branşlarda başarının hedeflendiğini vurgulayan siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, “Bu vesileyle Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda tur atlayan hentbol takımımızı, Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselen kadın basketbol takımımızı, sezona Balkan Şampiyonluğu ile başlayıp Türkiye Kupası’nda da çeyrek finale yükselen bayan voleybol takımımızı, Eurocup’ta mücadele eden Beşiktaş İntegral Forex Takımımız’ı tebrik etmek istiyorum. Yine bokstan güreşe, jimnastikten masa tenisine, erkek voleybolundan Beşiktaş RMK Marine Takımımız’a, kürekçilerimizden tüm altyapı takımlarımıza kadar, armamız için ter akıtan tüm değerli teknik ekiplerimiz ve sporcularımıza başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ, HER ZAMAN TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ KULÜBÜ OLMUŞTUR”
Fikret Orman, Beşiktaş adına yönetim kurulları ile birlikte ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, bir asrı deviren, tarihi başarıları ile Türkiye’nin her zaman öncü kulübü olmuş Beşiktaşımız için büyük bir şevk ile ter akıtmaya devam ediyoruz.
Destekle, sabırla, inançla, birlik beraberlikle Beşiktaşımız tüm hedeflerimize ulaşacak, tarihi başarılarımız her alanda devam edecektir” şeklinde konuştu.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, açıklamalarının son bölümünde babası Abdulkadir Orman’ı kaybetmenin acısını yaşadığını hatırlatarak, “Kulübümüzde Genel Kurul Üyeliği, Divan Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapan, tecrübeleriyle her zaman bana yol gösteren, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, bu büyük aşkı bana aşılayan babamın vefatında beni yalnız bırakmayan, acımı paylaşan herkese teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
(İHA)