BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
HABER /  GÜNCEL

Beşiktaş - Lyon maçı için şok iddia! İkinci Gezi olacak ve...

Beşiktaş - Lyon maçı için olay yaratan Gezi iddiası sosyal medyayı salladı. İddianın kaynaklarından biri 24 TV daimi yorumcusu Ömer Turan oldu. Saat 22.05'de başlayacak Lyon maçında önce tribünler karışacak sonra...

Abone ol

Beşiktaş'ın Lyon ile yapacağı Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. maçıyla ilgili sosyal medyada 'İkinci Gezi' başlatılacak iddiası dolaşıyor. Uluslararası borsa spekülatörü George Soros'un Türkiye'ye gelmesi de bu iddiaları körükledi. Arap baharının finansörü olarak gösterilen Soros'un bu kez Türkiye'de bir kalkışma planladığı söyleniyor.

Beşiktaş Lyon maçıyla ilgili iddiayı ise iktidara yakın olan 24 TV'nin daimi yorumcusu Ömer Turan dile getirdi. İddiaya göre önce Beşiktaş- Lyon maçında tribünler referandum sonuçlarını protestoya başlayacaklar. Maç çıkışında ise Taksim'e yürüyüşe geçecekler.

CEPLERİNE 200 LİRA KONULDU
Ömer Turan'ın twitterda dolaşan iddiası şöyle;

-Bu akşamki Beşiktaş maçı kiritik. İstanbul ve ülkedeki Gezicilerin önemli kısmı ülkenin dört bir tarafından bu maça geliyor.

-Akşamki maç baştan sona İzmir marşı ve sloganlarla yankılanacak. 42 bin seyircinin 20 bini Gezici. Müthiş bir organizasyon maalesef.

-Biletleri alındı, ceplerine 200 liralık banknotlar konuldu, dışarda olanlara uçak bileti alındı. Görevleri akşam marş okuyup, slogan atmak.

ÖNCE TRİBÜN SONRA TAKSİM
-İkinci Gezinin en önemli kesiti bu akşamki Beşiktaş maçı. Maç boyu sloğanlar atılacak, maç sonu, binler taksime yürüyecek.

-Soros'un planı bu. Akşamki maç uluslarası medya kuruluşları tarafından tüm dünyaya verilecek. Amaç halk referandumu şaibeli buluyor algısını dünyaya yaymak.

-Soros ve Fetönün piçleri ihanet planlarınız için Beşiktaşı kullanırsanız, Beşiktaşlılar size bunun bedelini hukuk içinde ödetir. Böyle biline. Çarşı millidir, yerlidir, vatan evladıdır ama içine sızan Soros ve fetö çocukları Çarşı'nın o temiz ismini suistimal edecekler. İzin verilmesin.

Kimdir bu George Soros! Eşi torunu yaşında aslı Yahudi...